Kanye West și Kim Kardashian sunt, din nou, la cuțite!

Kanye West nu renunță! Fostul soț al lui Kim Kardashian continuă atacul la adresa fostei sale partenere! Rapperul pare să nu-și găsească liniștea de când el și vedeta s-au despărțit. Kanye lansează tot felul de acuzații îndreptate către fosta parteneră de viață și este de părere că abilitățile lui Kim, ca mamă, sunt îndoielnice. 

Kim Kardashian și Kanye sunt la cuțite
Kim Kardashian și Kanye sunt la cuțite

Kanye West continuă să-i tulbure pacea lui Kim Kardashian și să o atace pe toate căile posibile. Postări lungi pe Instagram, declarații bizare acordate diferitelor publicații, mesaje trimise la ore târzii, acestea sunt uneltele prin care Kanye speră să obțină atenția fostei soții. Se pare că a și reușit pentru că femeia de afaceri i-a solicitat să nu-i mia deranjeze familia! 

Citește și: Așa arată Kim Kardashian în realitate, fără filtre 

În unul dintre mesajele pe care le-a trimis fostei soții, și pe care ulterior le-a făcut public, Kanye subliniază faptul că cei patru copii ai săi nu vor ajunge, sub nicio formă să pozeze în Playboy sau să filmeze un sex-tape, așa cum a făcut-o mama lor! 

Kim Kardashian și Kanye West au decis să se despartă în anul 2021, după un mariaj care a durat 7 ani.

Kanye West susține că fosta soție pune în pericol sănătatea copiilor 

Kanye susține că fosta soție pune în pericol sănătatea psihică a copiilor, expunându-i atât de mult pe rețelele de socializare și dându-le voie să petreacă ore întregi în fața telefonului mobil, tabletelor și a laptopurilor.

Vezi și: Kanye West continuă să-și atace fosta soție 

Nu de puține ori, Kim a distribuit fotografii în care micuții săi apar în fața diferitelor gadegeturi sau sunt chiar protagoniștii unor clipuri video văzute de milioane de oameni din întreaga lume.   

Kanye West pare determinat ca întreaga lume să cunoască partea sa de adevăr, deși modalitatea prin care își exprimă părerea este una pe care Kim o consideră total nepotrivită. Rămâne de văzut dacă cei doi foși parteneri vor găsi o cale de mijloc și dacă vor reuși să comunice într-o manieră amiabilă, de dragul copiilor pe care îi au împreună.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

FotoJet (1) jpg
Prințesa Kate Middleton și Prințul William, Profimedia jpg
theo rose
primar longeviv jpg
captura Raja Drone ID Youtube (3) jpg
FotoJet (2) jpg
animal 1867472 1920 jpg
biserica din pustietate de departe jpg
image
image
image
image
image
image
cub paula iorga 2 png
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi
Monica Davidescu si Aurelian Temisan
 Nicu Covaci, invitat de seamă la ziua bunului său prieten și coleg, Ovidiu Lipan Țăndărică
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png