Kanye West sărbătorește despărțirea dintre Kim și Pete Davidson cu o glumă morbidă

Kanye West este în al nouălea cer, după ce fosta lui soție, Kim Kardashian și-a anunțat despărțirea de comediantul, Pete Davidson. Este un detaliu deja cunoscut că artistul îl urăște la culme pe actor, iar acum Kanye a găsit ocazia perfectă pentru a-l șicana, fapt care a scos-o din sărite pe Kim Kardashian. 

kim si kanye jpeg
Kanye West sărbătorește despărțirea dintre Kim și Pete Davidson cu o glumă morbidă

Se spune că totul este permis în dragoste  și în război, iar zicala se aplică perfect în triunghiul amoros Kim Kardashian, Kanye West și Pete Davidson. După ce Kim Kardashian, 41 de ani, și-a anunțat despărțirea de actorul de comedie Pete Davidson, 28 de ani, Kanye West a sărbătorit cum probabil nu a mai făcut de mult timp. Raperul a postat pentru prima dată pe social-media, de când a fost contul i-a fost închis, iar mesajul său a fost și de această dată un atac ironic la adresa lui Pete Davidson. 

Kanye West a făcut o glumă, oarecum morbidă la adresa actorului, mai exact a făcut să pară ca și cum decesul acestuia a fost anunțat pe prima pagină din publicația New York Times. 

«Skete Davidson a murit la vârsta de 28 de ani», a scris Kanye West.

Unii cred că această postare face referință și la faptul că popularitatea lui Davidson a crescut considerabil în timpul idilei cu Kim, iar acum actorul ar putea intra într-un con de umbră. 

Kim Kardashian nu a fost câtuși de puțin amuzată și i-a cerut lui Kanye West să elimine o postare bizară prin care celebrează sfârșitul relației ei cu Pete Davidson. 

Kim Kardashian a fost furibundă din cauza postării 

Deși Kim a rămas tăcută pe rețelele de socializare, surse din anturajul ei au afirmat că l-a apărat pe fostul ei Pete Davidson în fața lui Kanye. 

„Kim a încercat să-l determine pe Kanye să șteargă postarea și i-a luat apărarea lui Pete. Îi pasă foarte mult de el și va continua să-l apere.”, a confirmat o sursă pentru Daily Mail. 

Kim Kardashian și Pete Davidson au anunțat recent că au pus punct poveștii lor de dragoste care a durat nouă luni, însă nu au vorbit despre motivul despărțirii lor.

În ciuda speculațiilor, starleta nu are de gând să se împace cu Kanye West din cauza comportamentului său inacceptabil. 

„Kim  nu se va mai întoarce niciodată la Kanye, din cauza felului în care i-a tratat pe oamenii pe care îi iubește și îi respectă. S-a străduit incredibil de mult să aibă o relație bună cu el de dragul copiilor. Nu va suporta acest tip de comportament din partea lui.”

Kim, în vârstă de 41 de ani, a cerut divorțul de Kanye în februarie, după șase ani de căsnicie.

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
ukraine jpg
Parada militara la Phenian FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg