Kim Kardashian, mai fierbinte ca soarele: a purtat un bikini minuscul! Chiar și ea l-a numit „micro-tanga”

Chiar atunci când credeam că le-am văzut pe toate în ceea ce o privește pe Kim Kardashian, vedeta de televiziune a reușit să surprindă din nou! A postat pe rețelele de socializare o duzină de fotografii în care apare mai mult dezbrăcată și spunem asta pentru că a purtat cel mai mic bikini văzut vreodată.

În ultimele câteva ore, Kim Kardashian a anunțat în secțiunea „Stories” de pe Instagram că va lansa o nouă afacere, pe lângă brand-ul de haine Skims și cel de cosmetice KKW Beauty, la scurt timp după ce a vorbit despre SKKN, încă un proiect nou pe care în are în derulare. Sora mijlocie din „clanul” Kardashian a dezvăluit că lansează o linie de costume de baie, denumită sugestiv „SWIM” (n.red. – înoată, în engleză).

S-ar putea să te intereseze și: Kim Kardashian, rateu de sute de dolari! O clientă a rămas cu gura căscată, iată ce a pățit

„Sunt atât de încântată să anunț SWIM și să produc și prosoape care se potrivesc cu orice. Am avut nuanțele preferate de nude și negru la prima lansare și întotdeauna vom adăuga câteva culori noi. Așa că, în loc de albastru, vom adăuga alb și roz, cu prosoapele aferente și restul modelelor, așa că voi proba toate costumele de baie pentru voi”, a declarat Kim Kardashian, pe contul personal de Instagram, acolo unde își promovează toate afacerile.

Kim Kardashian dă moda, din nou! Cum arată cel mai nou „micro-tanga”?

Apoi, după cum a promis, Kim Kardashian s-a filmat purtând noul costum de baie, vorbind de altfel despre modelul care abia a fost lansat. Cu toate acestea, ne-au sărit în ochi silueta vedetei care a slăbit considerabil, dar și dimensiunile... cel puțin reduse ale slipului.

Ce-a mai făcut vedeta: Kim Kardashian a distrus rochia lui Marylin Monroe. Imagini dezolante cu ținuta de 5 milioane de dolari!

„Acesta este unul dintre noile noastre modele. Slipul micro tanga și sutienul micro triunghi”, spune ea. Și, dacă ai fi crezut că nu există vreun costum de baie mai decoltat, te-ai înșelat! „Costumele albe de baie pot deveni puțin transparente. Materialele noastre sunt mișto și groase, țin foarte bine, dar pot deveni puțin transparente. Deci, poartă ceva peste sau pregătește-te”, a mai precizat antreprenoarea.

În ciuda faptului că afacerile sale au un succes imens și îi generează venituri uriașe, Kim Kardashian a fost protagonista unor controverse, datorită mai multor utilizatori ai platformei Tik Tok. Se pare că mai multe femei care au achiziționat o serie de produse din portofoliul Skims au fost nemulțumite de dimensiunile produselor, care nu acoperă părțile intime în totalitate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net