Pete Davidson este pregătit să devină tată! Kim Kardashian l-a cucerit complet

Comediantul Pete Davidson și Kim Kardashian sunt îndrăgostiți până peste cap unul de celălalt și nu ratează nici măcar o singură ocazie de a vorbi la superlativ despre relația lor. Într-un interviu acordat lui Kevin Hart, Pete Davidson a făcut o confesiune care a luat pe toată lumea prin surprindere. 

Pete Davidson este îndrăgostit până peste cap de Kim Kardashian
Pete Davidson este îndrăgostit până peste cap de Kim Kardashian

Pete Davidson și Kim Kardashian formează un cuplu de mai puțin de un an, dar focul pasiunii dintre ei este unul foarte intens. Kim Kardashian este de nerecunoscut de când îl iubește pe Davidson și pare mai fericită ca oricând. Relația cu Kim pare să îl fi schimbat radical și pe Davidson, cunoscut în trecut pentru viața sa amoroasă tumultoasă. 

Citește și: Kim Kardashian și Pete Davidson, în ipostaze pasionale 

Invitat la emisiunea lui Kevin Hart, Pete Davidson a făcut o confesiune la care nimeni nu s-ar fi așteptat niciodată. Comediantul a mărturisit că cel mai mare vis al său este să devină tată într-o bună zi. În acest sens, încearcă să lucreze foarte mult cu propriile frici și neajunsuri pentru că își dorește să fie un părinte demn și un model de urmat pentru fiica sau băiețelul său. 

„Cel mai mare lucru pe care îl doresc și pe care încă nu l-am obținut este să devin tată. Ăsta este cel mai mare vis al meu. Mă pregătesc pentru asta. Încerc să fiu cea mai bună variantă a mea", a declarat Pete Davidson, în direct. 

Dacă Pete Davidson abia așteaptă să devină părinte, Kim Kardashian are deja suficientă experiență în acest domeniu. Vedeta are patru copii alături de fostul său soț, rapperul Kanye West. 

Vezi și: La ce trebuie să renunțe Pete Davidson dacă vrea să se căsătorească cu Kim Kardashian 

Cum s-au cunoscut Kim și Pete Davidson

Kim Kardashian și Pete Davidson s-au cunoscut în platoul emisiunii „Saturday Night Live”. Ea a povestit că nu s-a temut să facă primul pas, așadar l-a sunat pe producătorul emisiunii pentru a-i cere numărul de telefon al lui Pete. Așa a început relația lor!

Îndrăgostiții au bifat deja mai multe vacanțe romantice, iar Pete o ajută să creeze conținut pentru pagina personală de Instagram, așadar adesea joacă rolul de fotograf!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

oana roman si marius elisei
horoscop zilnic 1 martie jpeg
condimente jpeg
antonia sexy jpg
FotoJet jpg
cub ioana ginghină png
cub iuliana marciuc png
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
image
image
image
image
image
image
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg