Kim Kardashian, în „uniforma” de vară. Va eclipsa soarele, la plajă!

Kim Kardashian, 41 de ani, și-a prezentat pe Instagram „uniforma” de vară. O pereche de bikini minusculi, care îi evidențiază trupul, încât a „paralizat” întreaga asistență online.

Surorile Kardashian, de altfel, au început un veritabil „festival” de vară, care mai de care etalându-și trupul cât mai dezgolit. Sora lui Kim, Kendall Jenner, de exemplu, nici nu s-a mai complicat și a postat, pe contul dintr-o rețea de socializare, direct o poză nud!

Pictorial incendiar sau colecție nouă?

Poza în bikini, cu explicația seacă „în curând”, ar putea prefigura un viitor pictorial sau lansarea unei colecții care ar putea purta numele vedetei. Cu o zi înainte, joi, 30 iunie, Kim Kardashian publicase altă poză, ceva mai îmbrăcată.

Cea mai cunoscută soră Kardashian purta o rochie neagră, ușor transparentă, evident, fără sutien, cu decupaje în locuri-cheie, dezgolindu-i picioarele și coapsele apetisante.

Citește și: Kim Kardashian a distrus rochia lui Marylin Monroe. Imagini dezolante cu ținuta de 5 milioane de dolari!

Vineri, 1 iulie, de parcă nu erau temperaturile suficient de crescute, Kim s-a pozat în oglinda băii, purtând o pereche de ochelari de soare Balenciaga, asortați la costumul de baie. Vedeta și-a prezentat nu doar ținuta cât și fizicul impecabil, după ce a reușit să slăbească aproape 10 kilograme, având, acum, o talie foarte îngustă.

E gata să facă orice pentru a arăta bine

În urmă cu o lună, vedeta care a creat o întreagă industrie pe baza imaginii sale, a făcut o serie de declarații halucinante, în contextul sacrificiilor necesare pentru a arăta bine.

În cadrul unui interviu, în plină campanie de promovare a liniei de produse de îngrijire a tenului, ce-i poartă semnătura, Kim Kardashian a șocat publicul.

Citește și: Kim Kardashian, val de critici după ce a purtat o altă rochie a lui Marilyn Monroe: „Vrei să o dezgropi?”

Aș încerca orice. Dacă mi-ai spune că ar trebui să mănânc rahat în fiecare zi ca să arăt mai tânără, s-ar putea s-o fac! Aș mânca chiar și rahat”, a declarat ea pentru The New York Times.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
646x404 jpg
BeFunky collage (3) jpg
oana roman 2 webp
Anne Heche FOTO Getty Images
soferi opriti de politisti jpeg
jennifer lopez ben affleck jpg
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
jennifer lopez ben affleck jpg
iuliana luciu jpg
sida spataru dan spataru png
Anne Heche FOTO Getty Images
Cera Mihailescu jpeg