Kim Kardashian, în „uniforma” de vară. Va eclipsa soarele, la plajă!

Ultima actualizare:

Kim Kardashian, 41 de ani, și-a prezentat pe Instagram „uniforma” de vară. O pereche de bikini minusculi, care îi evidențiază trupul, încât a „paralizat” întreaga asistență online.

Surorile Kardashian, de altfel, au început un veritabil „festival” de vară, care mai de care etalându-și trupul cât mai dezgolit. Sora lui Kim, Kendall Jenner, de exemplu, nici nu s-a mai complicat și a postat, pe contul dintr-o rețea de socializare, direct o poză nud!

Pictorial incendiar sau colecție nouă?

Poza în bikini, cu explicația seacă „în curând”, ar putea prefigura un viitor pictorial sau lansarea unei colecții care ar putea purta numele vedetei. Cu o zi înainte, joi, 30 iunie, Kim Kardashian publicase altă poză, ceva mai îmbrăcată.

Cea mai cunoscută soră Kardashian purta o rochie neagră, ușor transparentă, evident, fără sutien, cu decupaje în locuri-cheie, dezgolindu-i picioarele și coapsele apetisante.

Citește și: Kim Kardashian a distrus rochia lui Marylin Monroe. Imagini dezolante cu ținuta de 5 milioane de dolari!

Vineri, 1 iulie, de parcă nu erau temperaturile suficient de crescute, Kim s-a pozat în oglinda băii, purtând o pereche de ochelari de soare Balenciaga, asortați la costumul de baie. Vedeta și-a prezentat nu doar ținuta cât și fizicul impecabil, după ce a reușit să slăbească aproape 10 kilograme, având, acum, o talie foarte îngustă.

E gata să facă orice pentru a arăta bine

În urmă cu o lună, vedeta care a creat o întreagă industrie pe baza imaginii sale, a făcut o serie de declarații halucinante, în contextul sacrificiilor necesare pentru a arăta bine.

În cadrul unui interviu, în plină campanie de promovare a liniei de produse de îngrijire a tenului, ce-i poartă semnătura, Kim Kardashian a șocat publicul.

Citește și: Kim Kardashian, val de critici după ce a purtat o altă rochie a lui Marilyn Monroe: „Vrei să o dezgropi?”

Aș încerca orice. Dacă mi-ai spune că ar trebui să mănânc rahat în fiecare zi ca să arăt mai tânără, s-ar putea s-o fac! Aș mânca chiar și rahat”, a declarat ea pentru The New York Times.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net