Kim Kardashian ar face orice pentru a se menține tânără! «Aș mânca și rahat»

Kim Kardashian are face orice pentru imaginea sa! Și nu o spunem noi, ci chiar vedeta TV, care a făcut de curând câteva declarații controversate, care i-au luat prin surprindere comunitatea de admiratori!

stanga
dreapta
kim kardashian jpeg
Kim Kardashian
kim kardashian png
kim kardashian editata 3 png
kim kardashian fara filtru png
kim kardashian fara filtru 3 png
Kim Kardashian 0004 jpg
kim kardashian webp
kim kardashian

Kim Kardashian și-a creat o întreagă avere pe baza imaginii sale, astfel că e de la sine înțeles de unde vine această „disperare” de a arăta bine cu orice preț.

Kim Kardashian, cele mai controversate declarații!

De curând, în cadrul unui interviu, în timp ce își promova noua linie de produse de îngrijire a tenului, lui Kim i-au scăpat câteva declarații controversate, care i-au luat prins surprindere chiar și pe fanii acesteia. 

Vedeta TV, în vârstă de 41 de ani, a susținut că ar face orice pentru a arăta tânără, punând chiar accentul pe acel „orice”. Completând, aceasta a mărturisit că ar mânca inclusiv rahat (la propriu!!!) dacă acest lucru ar face-o să se mențină în formă.

Aș încerca orice. Dacă mi-ai spune că ar trebui să mănânc rahat în fiecare zi ca să arăt mai tânără, s-ar putea s-o fac! Aș mânca chiar și rahat.”, a spus ea pentru The New York Times."

Cu toate acestea, Kim i-a asigurat pe admiratorii ei că în produsele sale de îngrijire a pielii, care urmează să fie lansate, nu sunt incluse....fecale de niciun fel.

Bineînțeles, așa cum era de așteptat, declarațiile sale au devenit virale pe internet, la scurt timp. Obișnuită cu acest „fenomen”, se poate ca vedeta TV să fi făcut mărturiile respective special pentru publicitate.

Kim Kardashian: Să arăți bine e o muncă

Cert este că acestea i-au amuzant pe unii dintre admiratorii săi, iar alții, ei bine, nu au fost prea impresionați de modul de gândire prezentat de Kim, explicând că aceasta promovează superficialitatea. Vedeta are însă altă părere.

Atât de mulți oameni vor să se comporte de parcă nu le-ar păsa cum arată. Eu nu mă comport de parcă mi-ar fi mai ușor sau de parcă ar fi totul natural în ceea ce mă privește. Nu te trezești să folosești orice. Folosești ingrediente, tratamente faciale, tratamente cu celule stem, lasere, toate astea chiar reprezintă o muncă.”, a completat ea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
archie battersbee jpg
the sandman jpg
zodiac 600x400 jpeg
nikita de romania jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
artista lacul morii 3 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg