Kim Kardashian a distrus rochia lui Marylin Monroe. Imagini dezolante cu ținuta de 5 milioane de dolari!

Ultima actualizare:

Kim Kardashian a avut un moment unic la cel mai mare eveniment anual al modei, Met Gala, unde a îmbrăcat emblematica rochie purtată de Marylin Monroe, la ziua lui J.F. Kennedy. Din nefericire, faimoasa rochie a ajuns să fie extrem de deteriorată după ce Kim s-a etalat cu ea pe covorul roșu. 

Fosta soție a lui Kanye West a dorit să ofere un moment extraordinar de special la Met Gala, și, într-adevăr, apariția vedetei a făcut furori, însă a atras și controverse. Cele mai multe critici au fost generate de faptul că celebra rochie, în care Marylin Monroe s-a afișat în urmă cu 60 de ani, este confecționată dintr-un material extrem de fragil și nu a fost nicidecum croită pentru formele voluptoase ale lui Kim. 

Citește și: Kim Kardashian, atacată dur de creatorul celebrei rochii a lui Marilyn Monroe

Specialiștii în conservarea exponatelor din domeniul fashion au fost de-a dreptul siderați, când au văzut un clip în care Kim Kardashian se chinuia să îmbrace rochia fină a lui Marylin, întrucât, ținuta era mult prea o mică pentru starletă. 

Kim a avut chiar nevoie de ajutorul mai multor asistenți care se străduiau din răsputeri să tragă rochia pe trupul vedetei. 

Citește și: Povestea rochiei de 5 milioane de dolari a lui Kim Kardashian. Cu ce ocazie a purtat-o Marilyn Monroe acum 60 de ani

Desigur, acest demers nu a rămas fără consecințe, căci ultimele imagini cu prețioasa rochie a lui Marylin Monroe prezintă cât de mult s-a deteriorat piesa după ce Kim Kardashian a purtat-o. Pozele au fost publicate de către fundația care deține cea mai mare colecție a pieselor ce au aparținut lui Marylin Monroe. În fotografii se poate observa clar că mai multe cristale s-au desprins și că tivul fermoarului este sfâșiat în anumite locuri, din cauză că a fost forțat să cuprindă trupul lui Kim. 

(sursa foto Instagram)
(sursa foto Instagram)

Reacțiile internauților nu au întârzia să apară. Mulți și-au manifestat revolta față de starea în care se află piesa vestimentară, după ce Kim Kardashian a îmbrăcat-o la Met Gala:

,,Este atât de trist că s-a întâmplat asta, nu-mi vine să cred că i s-a permis cuiva să poarte această rochie"

,,Sunt chiar și mai furioasă acum. Cât de departe este dispusă să meargă această individă (n.r. Kim Kardashian), pentru a obține notorietate. A purtat o rochie de semnificație istorică. Ce lipsă de respect!"

Reacția designerului care a creat rochia lui Marylin, după ce a fost purtată de Kim

Designerul Bob Mackie, cel care a creat celebra rochie purtată de Marylin Monroe în 1962, s-a declarat extraordinar de dezamăgit pentru că i s-a permis lui Kim Karsdashian să poarte ținuta. 

,,Consider că a fost o mare mare greșeală. Marylin era o zeiță, era fabuloasă. Rochia era croită pentru ea și nimeni alta nu ar fi trebuit să fie văzută în acea rochie", a afirmat creatorul de modă. 

Mai mult, rochia lui Marylin este un exponat de muzeu și până la evenimentul Met Gala, de anul acesta, creația vestimentară a fost rar prezentată curioșilor, din teama de a nu se deteriora prin expunerea la lumină. 

Rochia lui Marylin, vândută la licitație pentru o sumă record

Rochia lui Marylin a fost achiziționată de ,,Muzeul Ripley's Believe it or not" pentru fabuloasa sumă de 4,8 de milioane de dolari și deține recordul pentru cea mai scumpă piesă vestimentară vândută vreodată la licitație.

Se spune că Marylin a purtat ținuta fără lengerie intimă la ziua lui JFK. Rochie este confecționată dintr-un material deosebit de fragil, o mătase trasparentă acccesorizată cu cristale 

Ținuta  este un exponat de muzeu, de o valoarea incomensurabilă atât din punct de vedere istoric, cât și cultural.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net