Kendall Jenner, ședință foto în bikini și lenjerie intimă. A venit plină de accesorii de lux

Ultima actualizare:

Supermodelul internațional Kendall Jenner s-a pus pe treabă, odată cu venirea verii. Frumoasa vedetă și-a plimbat trupul în costume de baie scumpe și lenjerie intimă într-o ședință foto care a avut loc în Malibu.

Kendall Jenner, apariție provocatoare într-o ședință foto. Sursa: colaj Instagram
Kendall Jenner, apariție provocatoare într-o ședință foto. Sursa: colaj Instagram

Cunoscută pentru aparițiile în show-ul „Keeping Up with the Kardashians”, vedeta în vârstă de 26 ani e in general controversată pentru aparițiile ei mult prea indecente. De această dată, supermodelul a pozat în ținute mult mai clasice și rafinate. 

Totuși, reprezentanta clanului Kardashian n-a dat înapoi de la accesoriile de lux. În clipul făcut public în spațiul online, vedeta apare cu o geantă albă Balenciaga, care valorează 2.950 de dolari. Colecția promovată de Kendall include ochelari de soare Dries Van Noten, care costă de 350 dolari, și un sutien Balenciaga care ajunge la prețul de 250 dolari, conform The Daily Mail.

Kendall Jenner, ședință foto în bikini, dar cu geantă de 3.000 de dolari

Pe lângă fotografiile provocatoare postate pe internet, Kendall e cunoscută și pentru faptul că este un model de succes la multe branduri importante cum ar fi Marc Jacobs , Chanel , Vogue și Calvin Klein. 

În ședința foto din Malibu, pentru colecția de vară 2022 a companiei FWRD, Jenner apare la un moment dat și cu o poșetă mov Bottega Veneta, a cărei valoare se ridică la 4.500 de dolari. În schimb, costul costumului de baie este 650 de dolari, conform sursei citate.

„Aceste look-uri au fost inspirate de perioada de vară, așa că totul este foarte luminos și strident. Am vrut doar să dăm un ton cu adevărat fresh", a menționat Kendall.

„Întotdeauna îmi place să lucrez cu cineva nou și diferit - cineva tânăr și proaspăt și am simțit că fotograful Valentin Herfray a fost perfect pentru asta", a spus vedeta, mulțumită de modul cum au s-a desfășurat sesiunea foto.

Fost purtător de cuvânt al companiei Pepsi, Kendall Jenner este producător executiv și joacă în reality show-ul despre familia Kardashian. Emisiunea a primit recent o nominalizare pentru „cel mai bun serial nestructurat” la a patra ediție a premiilor Critics Choice Real TV Awards, care va avea loc în persoană pe 12 iunie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net