Kim Kardashian, în latex și Nicole Kidman, în rochie din staniol, împreună pe același podium de modă

Ultima actualizare:

Kim Kardashian, Nicole Kidman, Dua Lipa și legendara Naomi Campbell au surprins audiența la defilarea de modă de la Paris a brandului Balenciaga, când au pășit pe podium în cele mai inovatoare creații. 

Kim Kardashian, în latex și Nicole Kidman, în rochie din staniol, împreună pe același podium de modă
Kim Kardashian, în latex și Nicole Kidman, în rochie din staniol, împreună pe același podium de modă

Cea mai recentă prezentare de modă a noului «copil teribil al modei», Demna Gvasalia, directorul de creație al casei de modă Balenciaga, a adus pe același podium cele mai atipice personaje feminine din cultura actuală. Dacă nu credeați că ar fi fost vreodată posibil să o vedeți pe Kim Kardashian, pe același podium de modă cu rafinată actriță Nicole Kidman, câștigătoare a premiului Oscar, ei bine la Paris un astfel de scenariu a avut loc chiar zilele trecute, în cadrul prezentării pentru colecția de haute-couture, a brandului Balenciaga. 

Nu rata nici: Nicole Kidman, sărut pasional cu Keith Urban în fața mulțimii! Ce detaliu a atras atenția

Demna Gvsalia este cunoscut pentru creațiile sale cu totul neobișnuite, așa că la ultima prezentare, designerul a utilizat un decor clasic, în stilul celui adoptat chiar de fondatorul Cristobal Balenciaga, în anii '40-'50. Elementul surpriză au fost creațiile vestimentare în sine, realizate din materiale moderne, precum latex, spandex, nylon, în completă antiteză cu atmosfera epocii de mult apuse. 

Prima vedetă care s-a perindat prin fața publicului select a fost nimeni alta decât Kim Kardashian, care a uimit audiența cu o rochie cu un design clasic, complet mulată pe trup, realizată dintr-un material din latex care imită satinul. Kim avea părul blond platinat și părea aproape de nerecunoscut. 

Vezi și: Kim Kardashian, rateu de sute de dolari! O clientă a rămas cu gura căscată, iată ce a pățit

O altă prezență electrizantă pentru invitații de la defilarea de modă a fost celebra actriță Nicole Kidman, care a prezentat o ținută de inspirație futuristă, dintr-un material argintiu, ce imită textura costumelor spațiale. Actrița părea o adevărată divă venită din viitor, pășind tacticos cu aceeași eleganță și atitudine regală. 

Naomi Campbell, surpriza serii

Dua Lipa a pășit pe podium într-o creație clasică de inspirată din moda anilor '80, ce-i evidenția trupul armonios. Marea surpriză a serii a fost Naomi Campbell care și-a făcut apariția într-o rochie croită pe un design arhitectural, cu un guler impunător și o trenă fabuloasă, un design clasic, care datorită materialul și tehnologiilor moderne, îi dădea o alură foarte futuristă.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net