Kim Kardashian, rateu de sute de dolari! O clientă a rămas cu gura căscată, iată ce a pățit

Kim Kardashian este fondatoarea brandului Skims care face furori la nivel global, având în vedere piesele comode și totuși versatile pe care le comercializează. Cu toate acestea, având în vedere succesul imens de care bruneta de la Hollywood se bucură de când s-a lansat în industria modei, iată că unii clienți se cam plâng de calitatea produselor ei.

kim kardashian jpg

Unele dintre piesele vestimentare din linia faimoasei Kim a produs daune de sute de dolari. Cum a fost posibil acest lucru? Ei bine, Gigi, o tânără a cărei geantă scumpă a fost distrusă de un top marca Skims, a decis să le povestească internauților despre experiența ei nu tocmai plăcută, pe Tik Tok.

S-ar putea să îți placă: Kim Kardashian, val de critici după ce a purtat o altă rochie a lui Marilyn Monroe: „Vrei să o dezgropi?”

Nu se știe ce culoare avea bluza tinerei, însă un lucru e cert: a lăsat pete închise la culoare pe geanta ei nou-nouță, geantă foarte scumpă, de la Fendi. A transmis că top-ul purtat face parte din colecția „New Vintage” și a confirmat că l-a spălat înainte. Deși și-a luat toate măsurile de precauție, iată că tânăra este bună de plată!

Clienții lui Kim Kardashian se plâng de calitatea produselor ei

Mai mult, Gigi nu este singura care a observat calitatea defectuoasă a unor produse Skims. În rubrica de comentarii zeci de persoane au expus povești asemănătoare, semn că nu este o situație unică.

În aceeași ordine de idei:  Kim Kardashian a distrus rochia lui Marylin Monroe. Imagini dezolante cu ținuta de 5 milioane de dolari!

„Body-ul pe care mi l-am luat de la Skims m-a pătat pe coaste și pe spate, iar eu m-am schimbat de urgență crezând că am vânătăi”, „Noua mea rochie neagră de la Skims mi-a pătat peretele, pentru că m-am rezemat pe el”, „Poate că e un semn că nu ar trebui să cumperi Skims”, „Să-mi explice și mie cineva cum același lucru care se întâmplă cu un top de 20$ de la Fashion Nova se întâmplă și cu unul de 80$, de la Skims”, sunt doar câteva dintre comentarii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
Alexia Eram (6) jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
vlăduța lupău png
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
bodo 2 jpg
David Beckham
image
image
image
image
cub catalin botezatu png
bodo 2 jpg
foto 1 front insta jpg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
Alexia Eram (6) jpg
rita ora