Nicole Kidman, sărut pasional cu Keith Urban în fața mulțimii! Ce detaliu a atras atenția

Ultima actualizare:

Nicole Kidman și soțul ei, Keith Urban, le-au oferit admiratorilor lor momentul zilei, împărtășind un sărut pasional la prezentarea de modă a casei Balenciaga, de la Paris. Mai mult decât atât, celebra actriță a pășit și pe catwalk în cadrul show-ului, alături de Kim Kardashian și cântăreața Dua Lipa, luându-și prin surprindere fanii!

Nicole Kidman și Keith Urban, sărut pasional! Foto: Getty
Nicole Kidman și Keith Urban, sărut pasional! Foto: Getty

Pasiune ca în prima zi! Nicole Kidman și Keith Urban par la fel de îndrăgostiți, deși au bifat deja 16 ani de mariaj!

Vezi aici cum a urcat pe scenă: Kim Kardashian, în latex și Nicole Kidman, în rochie din staniol, împreună pe același podium de modă

Nicole Kidman și Keith Urban, sărut pasional în fața camerelor

Celebra actriță, în vârstă de 55 de ani, și muzicianul, în vârstă de 54, au avut parte de un moment romantic în fața camerelor de luat vedere, atunci când au decis să își împărtășească un sărut lung și pasional.

Cei doi soți au luat parte de prezentarea casei de modă Balenciaga, organizată în Săptămâna Modei de la Paris, iar Nicole le-a oferit admiratorilor săi și o surpriză de proporții, atunci când a defilat pe scenă. 

Nu rata: Nicole Kidman, transformată de operaţiile estetice! «Nu mai eşti tu»

În fața locației, Nicole Kidman și Keith Urban au fost întâmpinați de un alai de jurnaliști și paparazzi, iar cuplul a știut să le ofere acestora exact ce și-au dorit! Nicole a atras atenția și prin alegerea vestimentară, purtând, cel mai probabil, o ținută completă semnată de Balenciaga.

După o analiză a outfit-ului, am putut să recunoaștem modelul de geantă care se află sub semnătura casei de modă, însă cel mai probabil și celelalte accesorii, dar și vestimentația, au fost alese tot din colecția brand-ului, care este extrem de popular în prezent. 

Nicole Kidman, parteneriat neașteptat cu brand-ul Balenciaga. Și-a etalat o pereche „ciudată” de ochelari

Ambii parteneri au optat pentru ținute negre din cap până în picioare, în timp ce actrița a ales și o pereche de ochelari moderni, supradimensionați, în stil „futurist”, design-ul lor aparținând tot casei de modă anterior menționate. 

Admiratorii actriței nu s-ar fi gândit niciodată la asocierea sa cu Balenciaga, brand care e cunoscut pentru stilul extravagant, ieșit din tiparele clasice, pe când Nicole pare că ar miza pe eleganță și rafinament, în detrimentului stilului „cool”.

Nicole Kidman și Keith Urban sunt căsătoriți din 2006, ambii explicând că între ei a fost dragoste la prima vedere. Soții au împreună doi copii, Sunday Rose și Faith Margaret, aceasta din urmă venind pe lume cu ajutorul unei o mame surogat. Actrița a mai adoptat în trecut doi copii, pe când era căsătorită cu Tom Cruise. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net