Cele mai nereușite operații estetice din showbiz! Vedetele care s-au desfigurat din cauza nenumăratelor intervenții

Fiecare dintre noi își dorește să aibă o formă fizică cât mai bună și să țină la distanță semnele pe care trecerea timpului le lasă pe chipul nostru. Același lucru își doresc și vedetele de la Hollywood, însă unele dintre ele au apelat excesiv la intervențiile chirurgicale de ordin estetic și au ajuns de nerecunoscut!

Priscilla Presley a ajuns de nerecunocut Sursă foto: Profimedia
Priscilla Presley a ajuns de nerecunocut Sursă foto: Profimedia

Nu doar vedetele din showbizul românesc au căzut victime dorinței de a arăta impecabil și, deși au plătit sume mari de bani pentru un aspect fără cusur, s-au ales fix cu reversul medaliei.

Nume rezonante de la Hollywood au fost pur și simplu desfigurate de medici esteticieni nepricepuți sau de nenumăratele proceduri prin care au trecut. Priscilla Presley, Donatella Versace, Melanie Griffith, Nicole Kidman și celebrul model Linda Evengelista sunt doar câteva dintre femeile regretă amarnic procedurile estetice pe care și le-au făcut.

Citește și: Linda Evangelista, primele imagini după ce a fost desfigurată de operațiile estetice

Priscilla Presley a ajuns de nerecunoscut din cauza injecțiilor cu botox

Cândva admirată pentru chipul ei angelic, fosta soție a lui Elvis Presley, Priscilla a ajuns astăzi să sufere în urma operațiilor estetice. Priscilla Presley are 76 de ani și nici acum nu a renunțat la injecțiile cu acid hialurnic, deși în mod evident trăsăturile ei au fost puternic afectate de intervențiile suferite.

De-a lungul anilor, fizionomia Priscillei s-a schimbat radical,  iar admiratorii vedetei sunt convinși că de vină sunt operațiile estetice. Injecții cu acid hialuronic și botox, lifting facial, implanturi în zona pomeților, rinoplastie, iată o parte dintre procedurile pe care riscilla le-a făcut în cabinetul medicului estetician.

Donatella Versace, împătimită a solarului

Dontella Versace nu mai are nevoie de vreo prezentare. Moștenitoarea casei de modă cu același nume are 66 de ani și mai multe operații decât am putea să numărăm pe degetele de la ambele mâini. Imaginile cu ea din prezent nu aduc cu nimic aminte de Donatella, cea din urmă cu 2-3 decenii.

Dependența de injecțiile cu botox, pe care și le administrează frecvent, i-au întins tenul ș i-au dat un aspect lucios, asemăntor celor avut de figurile de ceară! În plus, Donatella recunoaște că este o împătimită a saloanelor în care se poate bronza. Cu toate acestea, Donatella nu și-a exprimat niciodată regretul public în ceea ce privește nenumăratele proceduri prin care a trecut și nici nu pare să renunțe la ele!

Melanie Griffith a renunțat cu greu la alcool și la operațiile estetice

Melanie Griffith, în vârstă de 64 de ani, este un alt exemplu negativ. Fosta soție a lui Antonia Banderas a fost dependentă ani la rând de alcool și de operațiile estetice. Vedeta a vorbit, de mai multe ori, despre luptele pe care le-a purtat cu proprii demoni și a subliniat că a realizat că trebuie să nu mai viziteze clinicele de înfrumusețare atunci când oamenii o întrebau șocați ce și-a putut face feței.

„Nu mi-am dat seama că am mers prea departe decât atunci când oamenii au început să spună ‹‹Dumnezeule, ce și-a făcut?!››. Am fost atât de rănită, încât am mers la un alt doctor, care a început să repare ceea ce doctorița la care fusesem a stricat. Din fericire, arăt mult mai normal acum”, declara Melanie în anul 2021.

Nicole Kidman neagă cu vehemență operațiile estetice avute

Nicole Kidman, fosta soție a lui Tom Cruise, a fost dintotdeauna considerate una dintre cele mai frumoase femei din lume. Cu un ten de porțelan, niște ochi albaști și un trup tras ca prin inel, Nicole Kidman nu rămânea neobservată atunci când pășea într-o încăpere.

Vezi și: Priscilla Presley și Kim Basinger, mutilate de bisturiu

Din dorința de a combate trecerea anilor și a ține ridurile la distanță și Nicole a apelat la mici proceduri. De la o distanță considerabilă poate că rezultatul nu este atât de vizibil, însă imaginile în care vedeta se află în prim-plan trădează procedurile. Nicole Kidman a negat, în repetate rânduri, că aspectul ei este sută la sută natural, însă specialiștii în domeniu sunt convinși că actrița și-a injectat, nu doar o singură data, botox.

Linda Evangelista s-a ascuns de ochii tuturor din cauza unei intervenții nereușite

Linda Evangelista. Model de success, o femeie cu o frumusețe incontestabilă, dar și o dorință imensă de a rămâne veșnic tânără. Linda Evangelista s-a ascuns ani întregi de fotoreporteri și de fani după o intervenție nereușită care i-a deformat chipul. Abia în anul 2022, vedeta a avut curajul de a se afișa public și a vorbi deschis despre intervenția care i-a ruinat definitive trăsăturile.

O procedură de rutină, pentru îndepărtarea grăsimii, numită CoolSculpting, a avut fix efectul invers în cazul celebrului model. În present, Linda se confruntă cu dureri la nivel feței, dar și al memebrelor, retenție de apă și grave probleme de piele.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net