Ce operaţii estetice şi-au făcut doamnele muzicii populare

Ultima actualizare:

    Nicoleta Voica  și-a pus  implanturi  cu silicon
Nicoleta Voica și-a pus implanturi cu silicon

Botox, blefaroplastii, silicoane şi sprâncene tatuate! Cele mai cunoscute soliste de muzică populară au apelat la chirurgia estetică pentru a rămâne tinere. Irina Loghin, Maria Cârneci, Elena Merişoreanu, Nicoleta Voica şi Saveta Bogdan au vrut să fenteze bătrâneţea, iar Click! vi le prezintă înainte şi după ce au vizitat medicul estetician.

Ai crede că procedurile de înfrumuseţare sunt fructul interzis pentru marile cântăreţe de muzică populară, dar nu este deloc aşa! Câteva doamne ale cântecului popular românesc din vechea gardă au lăsat deoparte sfiala şi s-au operat ca să arate mai tinere şi mai frumoase. Irina Loghin - etalonul frumuseţii şi o voce inconfundabilă, a împlinit pe 19 februarie vârsta de 82 de ani. În perioada în care umplea sălile de spectacole, Irina arăta că o zeiţă:, înaltă, un corp după care toţi bărbaţii întorceau capetele, păr bogat şi o frumuseţe deosebită.


    Irina Loghin și-a făcut  blefaroplastie,  și-a injectat  botox în riduri  și acid în buze
Irina Loghin și-a făcut blefaroplastie, și-a injectat botox în riduri și acid în buze

Odată cu trecerea anilor însă, artista a înţeles avantajele chirurgiei plastice şi a apelat la medicul estetician pentru câteva îmbunătăţiri. Avea pleoapele căzute, aşa că şi-a făcut o blefaroplastie (n.r. elimină pielea în exces de la nivelul pleoapei) care i-a împrospătat privirea. Apoi pentru a avea buzele mai pline şi mai rotunde, medicul i-a injectat acid hialuronic, dar şi botox la nivelul ridurilor. Nu a ascuns aceste proceduri, ba la un moment dat a povestit la tv o scenă haioasă când motanul s-a speriat după ce a văzut-o cu vânătăi pe la ochi după o operaţie. “Recunosc, la ochi îmi atârna pielea şi am fost să o scot, dar doar de sus. Am aflat apoi de acid hialuronic şi am fost să îmi pun. În rest, am riduri de bătrâneţe, de purisăneală. Sunt totuşi nişte ani. Când m-am uitat în oglindă dimineaţa, am crezut că mor. Atât de mult m-am amuzat gândindu-mă că am ajuns să sperii şi cotoiul”, a povestit regina muzicii populare.


    Elena Merișoreanu  și-a injectat ridurile  și și-a tatuat  sprâncenele  și buzele
Elena Merișoreanu și-a injectat ridurile și și-a tatuat sprâncenele și buzele

Nicoleta Voica şi-a pus silicoane acum 35 de ani

Nicoleta Voica are 65 de ani şi este prima femeie din România care şi-a pus silicoane. La noi nici nu se auzise despre o astfel de procedură la care ea a apelat acm 35 de ani! Pe atunci avea 30 de ani şi era nemulţumită de mărimea sânilor. “Mi-am pus silicoane în America, când medicii de acolo puneau implanturi de 30 de ani. La vremea respectivă am plătit 2.000 de dolari. Nu mi-am schimbat silicoanele, nu există aşa ceva. Nici n-am avut vreo problemă. Probleme poţi să ai dacă îţi înfigi cuţitul în piept sau sari din avion. Merg la control anual, ca orice femeie, îmi fac analizele şi mamografie”, ne-a spus artista în urmă cu câţiva ani. 


    Saveta  Bogdan  și-a tatuat  sprâncenele
Saveta Bogdan și-a tatuat sprâncenele

Tot din Epoca de Aur a muzicii populare, o altă solistă s-a împrietenit şi ea cu procedurile estetice, însă non-invazive. Este vorba despre Elena Merişoreanu (72 de ani), care de vreo trei ani îşi face injecţii pentru a scăpa de riduri. “Nu mi-e ruşine să spun că merg la estetician şi că îmi fac procedurile astea. Am o vârstă şi trebuie să arăt impecabil în faţa publicului. Mi-am făcut injecţii cu botox între sprâncene şi lângă nas şi cu acid hialuronic în ridurile din frunte. Când mă uit acum în oglindă mă simt foarte bine”, ne-a spus celebra artistă. Conturul de buze sau conturul de sprâncene permanente sunt alte servicii la care a apelat pentru a arăta rezonabil în faţa publicului.


    Maria  Cârneci,  alături de  medicul  care i-a  şters  ridurile
Maria Cârneci, alături de medicul care i-a şters ridurile

Maria Cârneci, cu riduri, după ce şi-a plâns soţul

La un an de la moartea soţului, Maria Cârneci (68 de ani) a apelat şi ea la injecţiile cu botox pentru ridurile de frunte. “Mi-am dorit să revin în faţa publicului cu decenţă, nu aşa lipsită de vlagă, cu riduri, după atâtea luni de plâns. Durerea e în suflet şi nu va pleca niciodată, dar de pe chip chiar mi-am dorit să o şterg”, a dezvăluit îndrăgita interpretă de muzică populară. Ultima, dar nu cea din urmă este Saveta Bogdan care, la vârsta de 75 de ani, încearcă cum poate să se “cosmetizeze” şi a început cu tatuajul pentru sprâncene şi tratamentele cu măşti de aur la un salon de cartier. 

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net