O rodea gelozia? Motivul pentru care Priscilla nu-l lăsa pe Elvis niciodată singur. „Mergeam cu el chiar şi la dentist!”

Ultima actualizare:

    Priscilla s-a îndrăgostit de Elvis când avea 14 ani. FOTO: shutterstockclickpentrufemei.ro
Priscilla s-a îndrăgostit de Elvis când avea 14 ani. FOTO: shutterstockclickpentrufemei.ro

În noul număr al revistei People, actriţa hollywoodiană a vorbit despre greutăţile întâmpinate după ce a devenit doamna Presley, în 1967, când l-a luat de bărbat pe nimeni altul decât Regele Rock 'n' Roll.

„Doamne-Dumnezeule, a trebuit să învăţ tot!”, a început să povestească Priscilla despre mariajul cu un megastar care era adulat de întreaga populaţie feminină a globului. „Femeile gravitau în jurul lui, motiv pentru care aveam mari emoţii atunci când trebuia să meargă undeva singur. Aşadar îl însoţeam până şi la dentist, atunci când se ducea să-şi cureţe dinţii. Îl supravegheam non-stop pentru că întreaga lume voia ceva de la el”, a explicat vedeta.

Nu numai gelozia o determina pe Priscilla să nu plece niciodată din preajma lui, ci şi temperamentul lui coleric, care putea naşte tot felul de situaţii imprevizibile, potenţial periculoase. „Dacă vedea pe cineva de care nu-i plăcea la televizor, lua arma pe care o avea în casă şi împuşca televizorul. Apoi îi spunea cuiva să meargă şi să cumpere alt televizor”, a dezvăluit fosta doamnă Presley.

Priscilla (76) s-a îndrăgostit de Elvis când n-avea mai mult de 14 ani. În timp ce locuia în Germania de Vest - împreună cu mama şi tatăl ei, care era căpitan în armata americană, transferat în Europa, la finalul anilor '50 - , a fost invitată la o petrecere în casa închiriată de Elvis în Bad Nauheim, unde acesta îşi făcea stagiul militar.

Citeşte aici continuarea!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image
actualitate.net
image
actualitate.net