Cum a fost surprinsă Linda Evangelista pe stradă. Nu o recunoşti dacă nu ştii cine e

Linda Evangelista a stat ascunsă ani de zile, după ce chipul celebrului fotomodel a fost distrus de o procedură cosmetică. Acum, însă, Linda a decis că nu vrea să se mai ferească de public şi este surprinsă din ce în ce mai des pe stradă.

Aşa arăta Linda Evangelista în 2015, înainte de procedura care a desfigurat-o foto: AFP
Aşa arăta Linda Evangelista în 2015, înainte de procedura care a desfigurat-o foto: AFP

Linda Evangelista, în vârstă de 56 de ani, şi-a făcut curajul de a ieşi în public, după ce a fost desfigurată de o procedură cosmetică. A făcut o şedinţă foto pentru revista People, în care s-a lăsat fotografiată, dar se pare că fotomodelul nu se simte încă confrotabil să iasă mereu cu faţa la vedere.

Linda a fost surprinsă recent, în New York, în timp ce ieşea dintr-o clădire de apartamente. Cu o geacă mare de iarnă şi pantaloni largi, care i-au acoperit cu totul silueta, Linda a purtat şi o mască de protecţie peste faţă. Probabil că şi pandemia de Covid a avut un cuvânt de spus, totuşi, în faptul că Linda a ieşit complet camuflată pe stradă. Clar este că, fără machiaj, cu faţa acoperită şi părul prins într-o coadă, nu mulţi ar fi crezut că persoana respective e chiar Linda Evangelista

Puteţi vedea aici imaginile cu Linda Evangelista, pe străzile din New York.

Chinul prin care a trecut Linda Evangelista, după procedura care a desfigurat-o

Linda Evangelista a lăsat o lume întreagă şocată când a povestit, în 2021, că o procedură cosmetică de retina, făcută pentru a îndepărta grăsimea, numită CoolScupting, a deformat-o permanent, în 2016. În urma intervenţiei, Linda a avut grave probleme cu pielea şi retenţie de apă. Într-un interviu, Linda a povestit că, în loc să îi fie redus numărul de celule adipoase, el a crescut, iar pe trupul ei au apărut guguloaie.

“Am încercat să mă repar, am crezut că fac eu ceva greţit. Ajunsesem să nu mai mănânc. Am crezut că înnebunesc”, a spus fostul model international.

Un medic a diagnosticat-o cu PAH, un efect secundar rar al procedurii, care afecterază 1% dintre pacienţi. În unele cazuri, cum este cel al Lindei, zonele afectate nu mai pot trece cu liposucţie şi nu pot fi controlate prin diete sau sport.

Linda a povestit, pentru revista People, că se teme să dea peste vreun cunoscut pe stradă. “Mi-a plăcut să fiu pe podium, acum îmi e teamă să dau nas în nas cu vreun cunoscut. Nu mai pot trăi aşa, în ruşine, ascunzându-mă. Nu mai pot trăi în durere”, a spus Linda, în interviu.

Ea a dat firma care i-a făcut procedura în judecată, pentru 50 de milioane de dolari. Reprezentanţii companiei au declarat că procedura este una “bine studiată de peste 100 de publicații științifice și că peste 11 milioane de tratamente au fost efectuate în întreaga lume”. 

 Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram.  

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net