Linda Evangelista, primele imagini după ce a fost desfigurată de procedurile estetice: «Nu mai pot trăi ascunsă și rușinată»

Ultima actualizare:

Linda Evangelista este unul dintre cele mai rezonante nume ale industriei modei. Modelul s-a ascuns însă în ultimii ani de lumina reflectoarelor și nu a mai apărut public, după ce rezultatele unei proceduri cosmetice au desfigurat-o și au făcut-o să fie de nerecunoscut. După cinci ani în care a evitat să se expună, Linda a rupt tăcerea și a avut curajul de a poza pentru coperta revistei People. 

Linda Evangelista a pozat pentru coperta revistei People Sursă foto: Gettyimages
Linda Evangelista a pozat pentru coperta revistei People Sursă foto: Gettyimages

Linda Evangelista a oferit un interviu exclusiv revistei People, în care a vorbit despre trauma prin care a trecut după ce o procedură cosmetică a desfigurat-o complet. Fotomodelul a pozat pentru coperta publicației menționate și a dezvăluit caruselul emoțional pe care l-a parcurs. A reușit să fie împăcată cu propria persoană și a decis că este timpul să nu se mai ascundă!

Linda Evangelista, în vârstă de 56 de ani, a declarat că o procedură de rutină pentru înlăturarea grăsimii, numită CoolSculpting, a deformat-o permanent, a afectat-o emoţional şi, în final, a obligat-o să se retragă. În plus, se pare că procedura a avut fix efectul invers, iar Linda s-a confruntat cu grave probleme de piele și cu retenția de apă. Linda a dat în judecată clinica care a desfigurat-o și a cerut daune în valoare de 50 de milioane companiei. 

"Mi-a plăcut să fiu pe podium. Acum îmi este frică să dau pe stradă de cineva pe care îl cunosc", a declarat printre lacrimi. "Nu mai pot trăi așa, ascunsă și rușinată. Pur și simplu nu mai pot trăi în această durere. Sunt dispusă să vorbesc în sfârșit." După ani întregi în care a încercat să înțeleagă ce se petrece cu organismul ei, a primit răspunsul de la un doctor. A fost diagnosticată cu PAH. 

PAH este un efect secundar rar care afectează mai puțin de 1 la sută dintre pacienții CoolSculpting, unde procesul de înghețare determină îngroșarea și extinderea țesutului adipos afectat. Problema cu PAH este că, în unele cazuri, poate să nu dispară. În multe circumstanțe, zonele afectate nu mai sunt susceptibile de liposucție. Exact acest lucru i s-a întâmplat din nefericire și frumoasei Linda. 

Într-o declarație pentru PEOPLE, un reprezentant al CoolSculpting spune că procedura „a fost bine studiată de peste 100 de publicații științifice și că peste 11 milioane de tratamente au fost efectuate în întreaga lume”. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net