Nicole Kidman, transformată de operaţiile estetice! «Nu mai eşti tu»

Ultima actualizare:

Este aproape de nerecunoscut! Actriţa Nicole Kidman a publicat, recent, o poză pe o reţea socială în care este schimbată. Ea şi-ar fi făcut recent operaţii estetice care au transformat-o total.

În 2019 arăta încă foarte bine. Foto: Getty Images
În 2019 arăta încă foarte bine. Foto: Getty Images

Nicole Kidman, în vârstă de 54 de ani, se jura în urmă cu câţiva ani că nu va face niciodată operaţii estetice şi că a încercat doar injecţiile cu botox împotriva ridurilor. 

Numai că, după ce a publicat, recent, o poză pe reţelele sociale, în care nu mai seamănă cu chipul ei binecunoscut, gurile rele spun că a apelat nu demult la bisturiu. În fotografie, pare că are faţa ”îngheţată”, umflată şi ochii micşoraţi, potrivit ediţiei americane a revistei ”OK!”.

Citeşte şi: Cele mai nereușite operații estetice din showbiz! Vedetele care s-au desfigurat din cauza nenumăratelor intervenții

”Nu mai eşti tu”, ”Nicole, ce ţi-ai făcut la faţă?”, ”Începi să arăţi ca un monstru şi e păcat, pentru că erai frumoasă”, i-au scris şi fanii la comentarii.

Vedeta are faţa ”îngheţată” într-o poză recentă. Foto: Instagram
Vedeta are faţa ”îngheţată” într-o poză recentă. Foto: Instagram

A avut probleme din cauza botoxului

În 2013, Nicole a recunoscut că a început să apeleze la botox şi că ajunsese să nu-şi mai poată mişca faţa.  A spus atunci că s-a decis să renunţe la procedurile estetice pentru totdeauna, însă acum pare că şi-a desfigurat faţa în lupta cu bătrâneţea.

Nicole Kidman, avere de 250 de milioane de dolari

Nicole este una dintre actriţele de cel mai mare succes la Hollywood şi are o avere de 250 de milioane de dolari. Ea a fost înscrisă la Liceul de fete North din Sydney, Australia, dar nu l-a terminat.

După ce a abandonat studiile, ea s-a angajat ca plasatoare la Teatrul Capitol din Sydney. Acolo a cunoscut-o pe colega sa, actriţa Naomi Watts, de 53 de ani, care a dezvăluit că au trecut prin multe lucruri împreună.

Nicole a devenit celebră pentru rolurile din filme cum ar fi ”Eyes Wide Shut” şi ”Moulin Rouge”.  A fost măritată cu actorul Tom Cruise, între 1990 şi 2001 şi din anul 2006 este căsătorită cu muzicianul Keith Urban, împreună cu care are două fete, Sunday Rose, de 13 ani, şi Faith, de 11 ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net