Pete Davidson a ajuns la psiholog din cauza lui Kanye West! Ce i-a făcut rapper-ul, de fapt, după ce a aflat de relația cu fosta lui soție?

Actorul în vârstă de 28 de ani a fost dat peste cap de „atenția și negativitatea venite din partea lui Kanye și de gesturile lui nesăbuite”, așa că a cerut ajutorul unor specialiști. Kanye West l-a luat peste picior pe partenerul fostei sale soții chiar și în urmă cu o zi, când s-a aflat că Pete și Kim și-ar fi spus „adio!”.

kanye kim pete jpg

Pete Davidson a început să meargă la psiholog pentru a procesa trauma pe care a trăit-o după luni de hărțuire online, din partea lui Kanye West, din cauza relației sale cu Kim Kardashian. Întregul scandal a inclus și o postare recentă, care celebrează despărțirea comediantului de Kim Kardashian. Vestea apare la doar câteva ore după ce s-a aflat reacția lui Kim Kardashian.

Vezi și: Pete Davidson, craiul de la Hollywood! Femeile celebre pe care le-a iubit înainte de Kim Kardashian

Kanye a postat o imagine a unui ziar fals „The New York Times” al cărui titlu este „Skete Davidson a murit la vârsta de 28 de ani”, iar fosta lui soție a găsit gestul ca fiind „îngrozitor”. Kardashian, în vârstă de 41 de ani, „l-a apărat energetic pe Pete” și „nu va suporta acest tip de comportament al” lui West, 45 de ani, a declarat sursa pentru Dailymail despre postare, pe care a șters-o ulterior.

kanye pete jpg

Kanye West l-a adus la disperare pe Pete Davidson

Se pare că toate comentariile lui Kanye West i-au dăunat sănătății mintale a actorului, care a ajuns într-o situație neplăcută din cauza „atenției și negativității venite din partea lui Kanye și a nesăbuirii lui, așa că a trebuit să caute ajutor” la psiholog, susțin sursele. Încă din luna aprilie Pete Davidson a început să meargă la „terapie pentru a-și vindeca traumele, în mare parte”, din cauza amenințărilor la care a fost supus de către fostul soț al iubitei sale.

Citește și :Ce surpriză a primit Kim Kardashian de la fosta logodnică a lui Pete Davidson?

Davidson „nu regretă că a avut o relație cu Kim Kardashian și vrea să clarifice că ea doar l-a susținut pe parcursul relației lor”, a mai precizat sursa, adăugând că „trece peste, el vrea să se concentreze asupra carierei acum”, în contextul despărțirii lor despre care v-am spus mai multe AICI.

Ambii reprezentanți ai lui Kardashian și Davidson au contactat Instagram pentru a raporta postarea, a declarat o sursă pentru People, menționând că „echipa lui și a lui Kim au contactat în mod repetat Instagram, cerând să transforme platforma într-un spațiu mai sigur”. Davidson „a lipsit de pe rețelele sociale” ca urmare a atacurilor frecvente din partea West, a mai declarat un apropiat, pentru presă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net