Face bani cu lopata, dar în dragoste n-are pic de noroc! Kim Kardashian s-a despărțit de Pete Davidson

Kim Kardashian și Pete Davidson s-au despărțit și au decis să fie doar prieteni, după ce și-au oficializat relația în urmă cu nouă luni. S-au cunoscut la Saturday Night Live, unde ea și-a făcut debutul ca prezentator TV, iar el era membru al distribuției. Potrivit surselor, cuplul s-a despărțit în această săptămână din cauza programelor lor solicitante și a distanței lungi.

stanga
dreapta
kim kardashian si pete davidson 1 jpg
kim kardashian si pete davidson
Kim Kardashian si Pete Davidson  participa Met Gala 2022 muzeul Metropolitan de Artă din NewYork FOTO Getty images
Kim Kardashian si Pete Davidson jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg

Pete a petrecut luni de zile filmând viitorul său film „Wizards!” în Australia, unde Kim l-a vizitat în iulie pentru o escapadă romantică în pădurea tropicală Daintree. Cu toate acestea, se pare că șederea de lux la o „cabană ecologică” de cinci stele situată fix în junglă nu a fost suficientă pentru a salva relația cuplului. Vestea despre despărțirea lor vine la o zi după ce o sursă a spus pentru revista People că „distanța lungă nu a fost ușoară pentru Kim”, în timp ce Pete a continuat să filmeze „Wizards!” în strainatate.

Vezi și: Kim Kardashian, rateu de sute de dolari! O clientă a rămas cu gura căscată, iată ce a pățit

O altă persoană din apropierea celor doi a declarat, pentru E! News: „Se iubesc foarte mult și se respectă unul pe celălalt, dar au descoperit că distanța lungă și programele lor solicitante au îngreunat în adevăratul sens al cuvântului menținerea relației”. Despărțirea dintre Kim Kardashian și Pete Davidson are loc în plin proces de divorț, căci vedeta de televiziune încă nu a încheiat căsnicia cu cel de-al treilea soț, Kanye West, alături de care are patru copii: North (9 ani), Saint (6 ani), Chicago (4 ani) și Psalm (3 ani).

Citește și: Kim Kardashian a distrus rochia lui Marylin Monroe. Imagini dezolante cu ținuta de 5 milioane de dolari!

Kim Kardashian s-a despărțit de Pete Davidson din lipsă de timp

La scurt timp după apariția actorului și a vedetei de televiziune la Saturday Night Live, a apărut știrea că aceștia au devenit un cuplu în viața reală - la câteva luni după ce Kim a cerut divorțul de Kanye, care până în toamna trecută o implora public să mai dea o șansă căsătoriei. Kim Kardashian s-a alăturat unei lungi liste de iubite celebre ale lui Pete Davidson, listă unde le includem pe Ariana Grande, Kate Beckinsale, Margaret Qualley și Kara Gerber.

În timpul emisiunii familiei Kardashian de pe Hulu, Kim a mărturisit că a simțit ceva foarte puternic în momentul în care l-a sărutat pe Pete la Saturday Night Live și a fost dornică să încerce ceva diferit. El nu s-a prezentat la petrecerea pe care ea a organizat-o după eveniment, așa că vedeta, ammă a patru copii, a luat legătura cu un producător al show-ului și i-a cerut numărul lui Pete Davidson, așa că a luat legătura cu el.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Alexia Eram (6) jpg
vlăduța lupău png
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
bodo 2 jpg
David Beckham
image
image
image
image
bodo 2 jpg
foto 1 front insta jpg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
Alexia Eram (6) jpg
rita ora
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg