Pete Davidson, craiul de la Hollywood! Femeile celebre pe care le-a iubit înainte de Kim Kardashian

Pete Davidson, comediantul care acum îi aduce zâmbetul pe buze lui Kim Kardashian, are un trecut amoros complicat, plin de relații de scurtă durată cu femei cunoscute la Hollywood și nu numai. Cine ar fi crezut că băiatul născut într-o familie modestă din Staten Island va ajunge star de comedie și Don Juanul după care doamnele vor suspina? 

Pete Davidson a avut o reputație de băiat rău înainte de a fi împreună cu Kim Kardashian
Pete Davidson a avut o reputație de băiat rău înainte de a fi împreună cu Kim Kardashian

Înainte de a forma un cuplu alături de Kim Kardashian, comediantul s-a aflat în atenția presei nu doar pentru aparițiile sale la celebrul show Saturday Night Live, ci și pentru rapiditatea cu care schimba iubitele! De-a lungul timpului, Ariana Grande, Kate Beckinsale, dar și fiica modelului Cindy Craword, Kaia Gerber s-au iubit cu Pete Davidson. 

Vezi și: La ce trebuie să renunțe Pete Davidson dacă vrea să se căsătorească cu Kim Kardashian 

Pete Davidson a devenit subiect de discuție prin prisma faptului că nu a fost tocmai ceea ce femeile ar numi un bărbat ideal. Comediantul a înșelat, mințit și trecut peste despărțiri cu rapiditate, iar atitudinea sa a fost de puține ori una empatică. 

Pete Davidson, un adevărat crai de la Hollywood

Spre exemplu, el s-a despărțit de Cazzzie David, cea cu care forma un cuplu de doi ani, cu doar o zi înainte de a se afișa public la braț cu artista Ariana Grande. Pete și Ariana și-au făcut publică relația în luna mai 2018, iar câteva săptămâni mai târziu anunțau deja, cu mare fast, că se logodiseră!

Citește și: Pete Davidson este pregătit să devină tată!

Pete Davidson și Ariana Grande
Pete Davidson și Ariana Grande

Fericirea nu a durat prea mult, iar Ariana și Pete nu au ajuns niciodată la altar, artista fiind cea care a decis să pună capăt relației după cinci luni. Cu toate acestea, legătura pe care a avut-o cu Pete a fost una care a marcat-o, ținând cont că ulterior a compus mai multe melodii pe seama acestuia, una dintre ele purtând numele lui Davidson. 

Comediantul nu a suferit prea mult în urma separării de Ariana, iar în ianuarie 2019 s-a afișat alături de actrița Kate Beckinsale, cu 20 mai mare decât el. Iubirea dintre ei a fost amplu mediatizată, însă nu a reușit să treacă testul timpului. În aprilie 2019, Pete și Kate s-au despărțit. 

Pete Davidson și Kate Beckinsale
Pete Davidson și Kate Beckinsale

Fiica lui Cindy Crawford, escapadă romantică cu Pete Davidson

După despărțirea de Kate Bekinsale, Pete și-a găsit alinarea în brațele fiicei lui Cindy Crawford, Kaia Gerber, care la acea vreme avea doar 18 ani. Pete și Kaia, deși au fost împreună doar trei luni, au avut timp să bifeze o vacanță romantică în Miami și să fie surprinși de paparazzi în ipostaze tandre. 

Pete Davidson și Kaia Gerber
Pete Davidson și Kaia Gerber

Ar putea să te intereseze și: Kim Kardashian și Pete Davidson, în ipostaze pasionale 

Înainte de a cunoaște pe Kim, Pete a mai avut o scurtă aventură cu actrița Phoebe Dynevor, una dintre protagonistele serialului Bridgerton.

Kim Kardashian și Pete Davidson s-au cunoscut în platoul emisiunii „Saturday Night Live”. Ea a povestit că nu s-a temut să facă primul pas, așadar l-a sunat pe producătorul emisiunii pentru a-i cere numărul de telefon al lui Pete.

Pete Davidson și Kim Kardashian
Pete Davidson și Kim Kardashian

Deși sunt de mai puțin de un an împreună, Pete și Kim Kardashian par să aibă planuri foarte serioase, iar comediantul a declarat, în cadrul emisiunii lui Kevin Hart, că cea mai mare dorință a sa este aceea de a deveni tată! Rămâne de văzut dacă Kim Kardashian va fi cea care va reuși să îi tempereze lui Pete Davidson setea de cucerire și dacă cei doi vor deveni oficial soț și soție!

Sursă foto: Profimedia/Gettyimages

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net