Surorile Gigi și Bella Hadid, goale pentru Versace!

Surorile Hadid sunt printre cele mai apreciate modele ale tinerei generații. Au pozat pentru fotografi renumiți și au defilat pe cele mai mari podiumuri ale lumii. Ultima fotografie a surorilor Hadid nu poate lăsa indiferent pe nimeni! 

Bella și Gigi Hadid Sursă foto: Gettyimages
Bella și Gigi Hadid Sursă foto: Gettyimages

Donatella Versace se numără printre numele renumite din industria modei care le apreciază pe tinerele cu forme perfecte. Recent, ele au pozat pentru casa de modă Versace, iar fotografiile realizate sunt unele cât se poate de îndrăznețe. Bella, de 26 de ani, și Gigi, de 25, au renunțat la haine complet.

Au renunțat complet la haine și au realizat o fotografie cu trimitere la păcatul adamic. Bella a avut un șarpe încolăcit în jurul piciorului, în timp ce Gigi a ținut în mână un măr roșu. Și-au acoperit părțile intime doar cu două poșete.

Instantaneul distribuit de către Donatella Versace a adunat peste 600.000 de mii de aprecieri în mai puțin de șapte ore de la publicare și sute de comentarii apreciative. Gigi și-a revenit spectaculos după nașterea fetiței sale care a venit pe lume în luna septembrie a anului 2020. 

Bella și Gigi Hadid sunt surorile renumite la nivel internațional în modelling, iar mama lor este Yolanda Hadid, care a lucrat de asemenea ca model și de la care au moștenit, cu siguranță frumusețea. Tatăl celor două este un cunoscut antreprenor cu o avere fabuloasă, iar surorile au avut parte de o copliărie fericită și nu au dus lipsă de nimic. 

Familia Hadid, în război cu fostul soț al lui Gigi

Familia Hadid nu a fost ocolită însă de probleme. Anul trecut, fostul soț al lui Gigi Hadid, Zayn Malik, fost component al formației britanice One Direction, a fost acuzat de faptul că ar fi lovit-o pe mama fotomodelului, după ce aceasta ar fi intervenit într-o dispută domestică. Reprezentanții Yolandei nu au dorit să facă declarații pe marginea acestui subiect delicat, iar Zayn Malik a dezmințit că ar fi agresat-o pe mama fostei soții. 

Gigi Hadid a primit un diagnostic crunt de la medici în anul 2014

Gigi nu este străină nici problemelor de sănătate. În anul 2014, ea a dezvăluit că suferă de tiroidă Hashimoto, o boală autoimună care face ca sistemul imunitar să producă anticorpi ce atacă tiroida. Și Bella Hadid s-a luptat cu proprii demoni și a vorbit de mai multe ori despre prețul celebrității. Modelul a mărturisit că suferă de anxietate și că uneori îi este dificil să reacă peste episoadele de tristețe care o curprind. 

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net