Mihai Bendeac se luptă cu depresia de ani de zile. În ce stadiu ajunsese: „Făceam p*** într-o sticlă”

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România. Mereu reușește să aducă zâmbetul pe chipul publicului, însă în spatele bucuriei pe care o stârnește se ascunde multă suferință.

bendeac FOTO Facebook jpg

După plecarea de la Antena 1, artistul nu a mai apărut la TV, însă viața lui profesională de pe scenă este extrem activă. În același timp, Mihai este constant în contact cu fanii săi pe rețelele de socializare. Totuși, în ciuda carierei sale pline de viață prin care stârnește hohote de râs și bucurie, Bendeac s-a confruntat în viața personală cu una dintre cele mai greli boli: depresia. Aceasta afecțiune care lovețte tot mai mulți oameni, i-a afectat profund viața artistul, însă a mărturisit că a învățat să trăiască cu ea, potrivit unui interviu pentru Viva:

„Nu, n-am reușit s-o înving, își arată colții destul de des, aș spune, dar cred că am învățat să trăiesc cu ea. Am învățat să nu mă mai sperii atât de tare atunci când apar episoadele de genul ăsta, dar nu pot să spun c-am trecut peste”.

Mihai a vorbit deschis de mai multe ori despre situațiile grele cu care s-a confruntat din cauza depresiei. Nu de puține ori, artistul ajungea să nu se mai odihnească sau hrănească așa cum trebuie, și era nevoit să ia medicamentație recomandată de specialiști pentru a putea face față lucrurilor:

„De la 22 de ani și până în momentul ăsta eu nu am dormit niciodată fără somnifer, niciodată.

mihai bendeac

Deci, sunt 14 ani, noapte de noapte, și nu sunt de astea somn ușor, levănțică, nu, tată. Ci chestii foarte puternice, care ușor, ușor îți afectează și creierul...  După aia, bă, totuși, nu pot să fiu defazat în prima parte a zilei pentru că am luat somnifer. Și atunci, chimicale foarte puternice… dar nu pot să scriu așa pe gol, merge o sticlă de whisky. Da, dar scriu zilnic… Pai da, mă, dar dorm. Pai da, dar mâine o să fiu mahmur. Păi nu, că iau pastile și merg și substanțele interzise. Da, bă, dar și băut, și substanțe interzise și pastile. Da, bă, dar dorm că mâine iar pastile...  Am ajuns într-un punct al depresiei, probabil că și substanțele m-au ajuns din urmă, în care timp de multe, multe zile, trei sau patru, n-am mâncat nimic, după două zile nu mai puteam să merg să fac p@p#. Făceam p@p# într-o sticlă sau mai multe sticle de lângă pat”, a spus Mihai Bendeac, conform unor imagini ajunse virale în mediul online.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net