Tabloul „femeii perfecte” în viziunea lui Mihai Bendeac. Cum trebuie să arăți, dacă vrei să-l cucerești!

Ultima actualizare:

Mihai Bendeac, unul dintre cei mai controversați burlaci din showbiz-ul românesc este destul de rezervat în ceea ce privește viața sa personală și intimă. Deși au existat momente când a făcut dezvăluiri despre unele experiențe sexuale sau relații de-ale sale, actorul nu a adus discuția unei relații de lungă durată.

Mihai Bendeac. Sursă foto: Captură TV
Mihai Bendeac. Sursă foto: Captură TV

În ciuda faptului că mereu și-a ținut viața departe de ochii curioșilor, acum a făcut câteva declarații despre cum ar vrea să fie femeia alături de care și-ar putea petrece restul vieții.

Mihai Bendeac: ,,Mi-aș dori ca ea să semene cu mama mea”

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat, actorul a dezvăluit că femeia potrivită pentru el ar trebui să semene cu mama sa, întrucât cea care i-a dat viață este o femeie cu multe calități. De asemenea, Bendeac a punctat un aspect foarte important, și anume că își dorește o parteneră care să fie dezinteresată de aspectele materiale.

„Am cunoscut foarte multe fete, care sunt minunate, și ele dezinteresate de partea materială. În România sunt chiar milioane, dar în viața mea nu există. Dar e un subiect despre care evit să discut.

Nu am un complex de genul acesta, că mi-aș dori ca ea să semene cu mama mea din punct de vedere caracterial, dar sunt absolut convins că sunt anumite lucruri pe care mi-ar plăcea să le aibă, de exemplu spiritul de sacrificiu al mamei mele”, a povestit actorul, potrivit cancan.ro.

Exemplul pe care actorul l-a primit din partea părinților

Mihai Bendeac și-a amintit un moment din tinerețea lui, când părinții au vândut o rulotă cu suma de 3.500 de dolari. Mama acestuia a crezut că suma primită a fost una prea mare, astfel că i-au înapoiat cumpărătorului suma de 500 de dolari.

„Mi-a adus, recent aminte, mama mea, o întâmplare mai veche, ce a avut loc prin anii 1990. Noi am avut o afacere, aveam o rulotă. La un moment dat, ai mei au fost nevoiți să vândă rulota și au dat-o cu 3.500 de dolari. Au ajuns acasă și s-au gândit că totuși această sumă e cam mare pentru acea rulotă. Și s-au dus acasă la acel om și i-au dat înapoi 500 de dolari. Și a rămas omul absolut interzis. În spiritul acesta am fost și eu crescut”, a mai spus actorul, potrivit sursei amintite. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
image
actualitate.net
image
actualitate.net