Mama lui Mihai Bendeac: "Ne este frică de un virus, dar suntem ok cu noi înșine dacă ne mințim"

Ultima actualizare:

    Emilia Bendeac și fiul ei celebrufoto: Facebook
Emilia Bendeac și fiul ei celebrufoto: Facebook

Familia lui Mihai Bendeac a fost în centrul atenției weekendul acesta, după ce excentricul actor a găsit o metodă controversată de a anunța că s-a confruntat cu boala de care se teme toată planeta, infecția cu COVID-19. El a anunțat în cadrul unei emisiuni TV că atât el, cât și mama, tatăl, fratele, unchiul, mătușa s-au infectat cu coronavirus. După Mihai, și mama sa, Emilia Bendeac, a avut o reacție pe Facebook.

Mihai Bendeac (37 de ani) a ales o emisiune de umor ca să anunțe lucruri extrem de serioase, drept pentru care a fost cu greu crezut. ”Ne-am infectat cu toții (n.r. cu coronavirus) la înmormântarea bunicului. În cinci minute aveam toate simptomele”, a mărturisit actorul sâmbătă, în episodul special, iUmor - Povești din carantină (Antena 1). A doua zi, în timp ce jurnaliștii căutau dovezi care să-i probeze afirmațiile, Mihai Bendeac a revenit cu explicații pe pagina lui de YouTube și a făcut, în direct, și un test pentru depistarea anticorpilor, pentru a dovedi că, într-adevăr, nu a mințit când a spus că a fost infectat. “Am avut dreptate, asta indică faptul că există anticorpi, așa că am avut dreptate (n.r. că a avut coronavirus). Treaba asta s-a întâmplat acum două luni”, a declarant Bendeac.

În aceeași zi, duminică (17 mai), Emilia Bendeac punea și ea pe Facebook filmulețul în care fiul ei se justifica. Femeia a lăsat și acest mesaj: "Ne este frică de un virus, ce este drept destul de neprietenos, dar suntem ok cu noi înșine în oglindă dacă mințim, înșelăm, ne gândim doar la propria persoană sau propriul interes, uităm ce înseamnă empatia sau un mic gest de omenie, cam trist". Emilia Bendeac a și primit răspuns de la o persoană care a luptat cu acest virus și care spune că simte și acum stigmatizarea: "Din păcate, Mihai are dreptate, cei care am trecut prin asta am ajuns să fim stigmatizați. Și după 1 lună de la ieșirea din spital lumea se ferește de parcă încă am purta virusul în frunte".

Citește și:

Mihai Bendeac și familia lui au avut coronavirus: "Ne-am infectat la înmormântarea bunicului. În 5 minute aveam toate simptomele"

Prima reacție a lui Mihai Bendeac legat de coronavirus: s-a testat în direct și a sărit în sus când a văzut rezultatul

Poate fi sancționat Mihai Bendeac pentru faptul că a ascuns că a avut coronavirus? Ce spun autoritățile

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
banner Roxana Blagu png
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net