Cheloo, luat dur peste picior: „N-a mai scos album de pe vremea lui Băsescu”

Ultima actualizare:

Ce-a de-a doua ediție a show-ului „iUmor” de la Antena 1 are un invitat special, actorul Raul Gheba, care a realizat un roast (monolog comic ce cuprinde glume foarte acide, n.r.) cu totul neaşteptat. Ținta principală a glumelor a fost rapper-ul Cheloo (Cătălin Ștefan Ion, pe numele real), cunoscut publicului din România și ca membru al trupei Paraziții.

Cheloo a fost uimit să afle că momentul cu glumele despre el nu face parte din competiţie
Cheloo a fost uimit să afle că momentul cu glumele despre el nu face parte din competiţie

Nu este pentru prima dată când urcă pe scena de la „iUmor”, dar de data aceasta a avut nevoie de cel mai mare curaj, pentru că a trebuit să prezinte în fața publicului un moment de roast ce l-a avut în centrul atenției pe Cheloo, membrul cel mai de temut din juriul emisiunii. Dar a reușit: a făcut senzație cu glumele sale. Raul Gheba a introdus în monologul său de stand-up atât glume la adresa sa şi la viața de părinte, multă autoironie, cât şi un roast special pregătit pentru Cheloo. „Am citit un studiu care spunea că România este una dintre puținele țări în care femeile sunt plătite la fel ca bărbații. (...). În țara noastră, femeile sunt mult, mult, mult mai harnice decât bărbații! Du-te în orice supermarket, unde lucrează femeia?! O vezi la rafturi – pune tot felul de conserve, o vezi la casă – scanează 14.000 de cutii în fiecare minut. Unde lucrează bărbatul? Doamne ferește să nimerești un bărbat la casă! Ați văzut cum e? Zici că n-a văzut în viața lui produse, nu știe unde-i codul de bare. De ce credeți că sunt atât de mulți bărbați în stand-up?! Pentru că e puțin de muncă! Până și la masa asta (a juraților «iUmor», n.r.), uite, o avem pe Delia, care a scos 14 miliarde de piese în ultimii zece ani, și pe Cheloo, care n-a mai scos album de pe vremea lui Băsescu. E clar cine muncește mai mult aici”, a afirmat zâmbind Raul Gheba.

Raul Gheba: „Delia, care a scos 14 miliarde de piese în ultimii zece ani"

Actorul Raul Gheba este unul dintre prietenii emisiunii „iUmor" de la Antena 1
Actorul Raul Gheba este unul dintre prietenii emisiunii „iUmor" de la Antena 1

La finalul momentului său de umor, Raul a fost răsplătit cu ropote de aplauze. Cheloo a reuşit să facă faţă cu brio glumelor acide făcute pe seama sa și a fost surprins să afle că Gheba nu este concurent. „Raul Gheba este unul dintre prietenii noștri, care face de mult timp stand-up, e foarte bun! Numărul a fost atât de bun, încât Cheloo n-a știut că e invitat special”, a declarat Cătălin Bordea, iar Nelu Cortea l-a completat: „Voia să-i dea like”. „Eu aveam foarte multe întrebări pentru el. Voiam să port o discuție, mă organizasem, aveam foaia plină cu întrebări. Frate, respect! E cel mai frumos număr de stand-up pe care l-am auzit în acest sezon!”, a mărturisit Cheloo.

„Raul Gheba este unul dintre prietenii noștri"

Momentul realizat de Raul Gheba i-a amuzat copios pe toţi cei de la „iUmor"
Momentul realizat de Raul Gheba i-a amuzat copios pe toţi cei de la „iUmor"

La finalul momentului său de umor, Raul a fost răsplătit cu ropote de aplauze. Cheloo a reuşit să facă faţă cu brio glumelor acide făcute pe seama sa și a fost surprins să afle că Gheba nu este concurent. „Raul Gheba este unul dintre prietenii noștri, care face de mult timp stand-up, e foarte bun! Numărul a fost atât de bun, încât Cheloo n-a știut că e invitat special”, a declarat Cătălin Bordea, iar Nelu Cortea l-a completat: „Voia să-i dea like”. „Eu aveam foarte multe întrebări pentru el. Voiam să port o discuție, mă organizasem, aveam foaia plină cu întrebări. Frate, respect! E cel mai frumos număr de stand-up pe care l-am auzit în acest sezon!”, a mărturisit Cheloo.

Nu e prima dată când s-a luat de Cheloo. A mai făcut-o în 2021

Show-ul „iUmor” se află la sezonul cu numărul 14 și poate fi urmărit la Antena 1 în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net