O cunoscută actriță, personaj în serialul „Clanul”? Despre cine ar fi vorba

Încă o mare actriță de teatru ar urma să se alăture distribuției serialului „Clanul” de la Pro TV, în sezonul cu numărul trei, cel puțin așa se înțelege din câteva dintre postările Mădălinei Craiu, interpreta Ilincăi din acest serial.

Serialul „Clanul” a ajuns la sezonul cu numărul 3
Serialul „Clanul” a ajuns la sezonul cu numărul 3

Îndrăgita actriță a teatrului Odeon ar putea fi unul dintre noile personaje ale serialului „Clanul” de la Pro TV, din noul sezon, ce va fi difuzat din această toamnă. De ce spunem acest lucru? Pentru că, interpreta Ilincăi din serial, Mădălina Craiu, a publicat câteva imagini cu ea și actrița Rodica Mandache (80 de ani), pe rețelele de socializare, iar imaginile par a fi de la repetițiile pentru „Clanul”. Și cum se știe deja că au început filmările pentru noul sezon al serialului, gândul ne zboară la acest lucru.

image

Mai mult, se știe că actrița Rodica Mandache este bună prietenă cu „gașca” formată din Marius Manole, Lia Bugnar și Anghel Damian, ultimii doi scriind scenariul, și ar fi interesant dacă se va alătura distribuției unuia dintre cele mai îndrăgite seriale de la noi. Să sperăm că așa va fi și că o vom putea vedea, din toamnă, în serialul îndrăgit deja de milioane de români.

Ce ar trebui să știți despre Rodica Mandache?

Rodica Mandache s-a născut pe 13 aprilie, 1943, în orașul Iași. Ea se hotărăște să devină actriță, după ce o vede pe Marieta Deculescu în rolul Necunoscutei din piesa „Steaua fără nume", de Mihail Sebastian. Imediat după terminarea liceului „Oltea Doamna”, în 1960, a pornit către Capitală, pentru a da concurs la IATC. Examenul de admitere la actorie a fost prima reușită din București pentru tânăra Rodica Mandache.

Rodica Mandache
Rodica Mandache

Câțiva ani mai târziu, se căsătorește cu marele fotograf Aurel Mihailopol. Împreună au o fiică. În 1980 este partenera lui Florin Piersic în teatrul tv „Visul unei nopți de iarnă", de Tudor Mușatescu. Personajul Doruleț nu o încânta prea tare, dar devine rolul de care toată lumea își aduce aminte. A mai jucat în filme și a făcut teatru, însă în producții de televiziune a apărut doar sporadic.

     Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net