Ilinca din „Clanul”, descusută de Click!. Pasiunile secrete ale actriței Mădălina Craiu: „Colecționez extrem de multe lucruri”

#Exclusiv Click!

Interpreta Ilincăi din serialul „Clanul" de la Pro TV, actrița Mădălina Craiu (32 de ani), ne-a povestit într-un interviu exclusiv cum este pe platourile de filmare ale serialului în care joacă, dar și câteva secrete despre ea, pe care mulți nu le știau.

Madalina Craiu, în rolul Ilincăi din Clanul / Sursă foto: Pro TV
Madalina Craiu, în rolul Ilincăi din Clanul / Sursă foto: Pro TV

Click!: Ce faci ca să ai starea aia de furie la filmări? În primul episod mai că era să-l iei la bătaie pe Cristian Bota, colegul tău de filmări.

Mădălina Craiu: Mă uit la el. Glumesc. Noi aveam o dinamică de lucru foarte bună, avem o chimie destul de bună din punctul ăsta de vedere și reușim în anumite secvențe să ne enervăm unul pe celălalt repede și eficient.

Click!: Ai mâncat vreodată mâncare făcută de colega ta Carmen Tănase și nu de doamna Luminița?

Mădălina Craiu: Vai, ce întrebare bună. Nu am mâncat niciodată. Acum că m-ai întrebat, o să vreau să mănânc mâncare făcută de ea.

Click!: Ce ți s-a părut cel mai greu filmat din sezonul doi?

Mădălina Craiu: Sunt niște secvențe care sunt foarte întunecate, situații extreme prin care trece Ilinca, la un moment dat. Acolo mi-a fost greu să intru pentru că e foarte extrem ca nivel emoțional.

Click!: Ai avut în primul sezon o secvență în care personajul tău este atacată și amenințată...

Mădălina Craiu: Alea sunt tipul de secvențe care sunt foarte complicate, nu e ușor să-ți imaginezi că ești la un pas de moarte.

Madalina Craiu în Clanul / Sursă foto: Pro TV
Madalina Craiu în Clanul / Sursă foto: Pro TV

Click!: Te-ai gândit vreodată că în timpul unei secvențe ai putea fi în pericol?

Mădălina Craiu: Nu, niciodată. Am destul de multă încredere în partenerii mei cu care joc secvențe periculoase și oricum sunt discutate înainte, este totul foarte safe. Că dacă n-am face asta atunci ar fi, într-adevăr, problematic. Dar suntem în siguranță. Este greu la nivel psihic. Altfel nu se întâmplă nimic.

Click!: Să ne așteptăm la ceva wow în sezonul ăsta de la personajul tău?

Mădălina Craiu: Sigur că ne așteptăm de la Ilinca să descopere lucruri pe care încă nu le-a descoperit.

Click!: Mai ai timp pentru tine între filmări și piese de teatru?

Mădălina Craiu: Am avut o săptămână liberă, mai rămâne timp și pentru mine.

Madalina Craiu in Umbre
Madalina Craiu in Umbre

Click!: Și ce faci în timpul liber? Colecționezi ceva?

Mădălina Craiu: Colecționez extrem de multe lucruri, vechituri, obiecte vechi, obiecte decorative vechi. Există extrem de multă alamă la mine în casă. Multă mobilă veche, recondiționată de prin anii 20, 30. Sunt recondiționate bine, nu au acarieni sau altceva. Fac echitație, de două ori pe săptămână.

Click!: Nu ți-ai luat și un cal?

Mădălina Craiu: Nu încă, dar cine știe. La un moment dat în viață îmi doresc dar nu acum. Ar trebui să fiu o prezență constantă în viața lui și acum nu-mi permit să-i fiu alături și n-aș putea să-i fac asta unui cal. O să-mi iau un cal când o să pot să stau zilnic cu el.

Click!: Ai agenda încărcată până la finalul anului?

Mădălina Craiu: Până la jumătatea anului știu ce fac, apoi nu mai știu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro