Elvira Deatcu revine pe micile ecrane. Va juca în „Clanul” un rol-cheie, de polițistă

Ultima actualizare:

Este una dintre cele mai răsfățate actrițe - este foarte căutată de regizori, atât pentru roluri în spectacole de teatru, cât și pentru seriale tv și filme. A făcut parte din distribuțiile celor mai de succes producții, așa că vestea cooptării sale în serialul-fenomen de la PRO TV, „Clanul”, al cărui nou sezon abia a început, nu ne miră. Reporterii Click! au contactat-o și artista a împărtășit cu noi, și astfel și cu fanii „Clanului”, detaliile noului personaj. Este din nou polițistă. Dar una cu totul specială, cu un rol-cheie în desfășurarea acțiunii, după cum ne-a spus chiar ea.

Nu este pentru prima dată când actrița Elvira Deatcu interpretează rolul unei polițiste
Nu este pentru prima dată când actrița Elvira Deatcu interpretează rolul unei polițiste

Deși joacă la Teatrul Odeon, unde este angajată de 28 de ani, actrița Elvira Deatcu, care va împlini la 22 martie 51 de ani a prins gustul televiziunii încă din 2005 atunci când a jucat în „Lacrimi de iubire”, împreună cu Carmen Tănase și cu Bebe Cotimanis. Colegi cu care a mai avut ocazia de a lucra atât în teatru, cât și în televiziune. Au urmat apoi și alte roluri în seriale, precum „Daria, iubirea mea”, „Pariu cu viața”, „O nouă viață”, „Cu un pas înainte”, „Iubire și onoare” și ”Vlad”, dar și în filme, dintre care amintim doar câteva, „Pororoca” (2017), „Ana, mon amour” (2017), „5 minute” (2019) și recentul „Ramon” (2023). Iată că acum Elvira Deatcu revine pe micile ecrane cu un nou rol de polițistă, de data aceasta în serialul „Clanul” de la PRO TV. Primul episod cu ea va fi difuzat duminică, 26 februarie.

Elvira Deatcu a dezvăluit, în exclusivitate pentru Click!, care este motivul pentru care a fost cooptată în distribuția serialului „Clanul”

De data aceasta, Elvira Deatcu va interpreta rolul unei polițiste care e inspector-șef
De data aceasta, Elvira Deatcu va interpreta rolul unei polițiste care e inspector-șef

„După ce am fost polițista Tănțica Cercel în serialele «Pariu cu viața» și «O nouă viață», și polițista din filmul «Ramon», acum am evoluat, sunt la alt nivel. Sunt și mai șefă, am avansat. Personajul meu din «Clanul», Olivia, este inspector-șef, trimisă de minister, pentru că personajul interpretat de Șerban Pavlu, Costoiu, se pare că nu prea își face treaba. Și sunt cumva superioară lui. Și asta mă bucură mult (rade, n.r.). Mă bucur că joc cu el, pentru că eu cu Șerban nu am jucat niciodată împreună până acum, nici în teatru, nici în film. Iată că acum avem ocazia să o facem. Și așa a zis și el, sper că rămâne la aceeași părere, să fim colegi. Până acum nu am avut multe filmări, urmează niște secvențe foarte grele de acțiune și de fapt acelea mă panichează, mai ales tot ce ține de mânuirea pistolului. Am mai mânuit pistolul, însă nu excelez. Scenariul este bine scris și mă onorează că fac parte din acest proiect. Mă bucur că am intrat în acest sezon, la fel cum am intrat și în serialul «Vlad» pe parcurs”, a spus Elvira Deatcu, în exclusivitate pentru Click!

Elvira Deatcu: „Am scos o nouă premieră la Teatrul Odeon!”

3 elvira deatcu are coronavirus jpg jpeg

Elvira spune că este foarte bucuroasă și de revederea cu actrița Carmen Tănase: .„Sper să avem secvențe împreună, acum nu știu, Până acum nu am filmat cu ea. Suntem colege la Odeon și am mai lucrat si pentru serialul în «Lacrimi de iubire». Ne atragem una pe altă. Important este să avem de lucru... Și, apropo de foști colegi... Am scos o premieră la Odeon și joc pentru prima dată în teatru cu domnul profesor Titienii, cu care am fost colegă și în serialul «Vlad», și în spectacolul «O casă deschisă». Ne place să glumim, spunem că jucăm spectacolul «O casă deschisă» cu casa închisă pentru următoarele două spectacole. Și asta este o mare bucurie”, ne-a mai spus Elvira Deatcu.

Băieții ei au ales alte profesii

Elvira Deatcu este căsătorită de 23 de ani cu Horea Nicorici. Au împreună doi băieți, Filip și Luca
Elvira Deatcu este căsătorită de 23 de ani cu Horea Nicorici. Au împreună doi băieți, Filip și Luca

Elvira Deatcu ne-a povestit și despre cel mai important rol al vieții, cel de mamă, căci are doi băieți. „Sunt ocupată cu Filip (14 ani, n.r.), fiul cel mic, pentru că urmează examenul de capacitate. Luca (care împlinește în martie 20 de ani, n.r.) este în anul doi, a terminat sesiunea, este la Milano (unde studiază Arhitectura, n.r.). Filip cred că se duce către mate-info, pentru că așa spune că are o plajă mai largă de opțiuni după aceea”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net