Noul serial despre Johnny Depp și scandalul anului 2023 face furori pe Netflix! Povestea tulburătoare i-a ținut pe oameni cu sufletul la gură

Tocmai a apărut pe Netflix documentarul care aduce în atenția urmăritorilor unul dintre cele mai urmărite procese din ultimii ani, cel al actorului Johnny Depp și al fostei sale soții, Amber Heard! La doar 14 luni după ce procesul de defăimare dintre Amber Heard și Johnny Depp s-a încheiat, Netflix aduce o nouă perspectivă asupra procesului care a captivat nu doar o națiune, ci aparent întregul univers social media. 

Noul documentar Netflix „Depp vs. Heard”
Noul documentar Netflix „Depp vs. Heard”

Noul documentar Netflix: „Depp vs. Heard”

Depp, în vârstă de 60 de ani, și Heard, în vârstă de 37 de ani, s-au confruntat în instanța civilă din cauza unui articol de opinie publicat în 2018 în The Washington Post, în care ea a sugerat că a suferit „abuzuri domestice" din partea lui Depp.

Johnny Depp a intentat un proces de defăimare în valoare de 50 de milioane de dolari, iar Heard, fosta sa soție, a contraatacat pentru 100 de milioane de dolari. Timp de săptămâni întregi, de la începutul audierii, în aprilie, până la încheierea acesteia, în iunie, telespectatorii s-au adunat pe rețelele de socializare pentru a examina mărturiile și dovezile. Oamenii l-au favorizat în mare parte pe Depp și au ridiculizat-o pe Heard.

Acum Netflix, a lansat astăzi, 16 august, un documentar în trei părți intitulat „Depp vs. Heard" care examinează reacția împotriva lui Heard și, de asemenea, împletește mărturiile foștilor soți, astfel încât telespectatorii să poată obține fiecare relatare a crizelor majore una după alta. Documentarul este regizat de Emma Cooper.

Ce spune regizoarea despre serialul Netflix

Emma Cooper, regizoarea din spatele documentarului de la Netflix, a declarat că nu a avut de gând să ia partea lui Johnny Depp în ceea ce privește documentarul, insistând asupra faptului că dorește să păstreze lucrurile „echilibrate".

Vorbind pentru Variety despre intenția documentarului, Cooper a spus că nu a dorit să invite reprezentantul legal al oricăreia dintre părți pentru interviuri, în ciuda faptului că i-a anunțat de producerea acestuia.

Dacă avocatele ar fi vrut cu adevărat să vorbească, atunci, bineînțeles, i-aș fi intervievat. Dar, apropo, nu aș fi făcut filmul una fără cealaltă, pentru că totul trebuie să fie echilibrat", a declarat regizoarea.

Ea a insistat că, mai degrabă decât să se concentreze asupra procesului, a intenționat să se axeze pe efectele de propagare ale cazului asupra publicului larg.

Într-adevăr, intenția mea, a fost întotdeauna să încerc să fac din acest film o conversație în jurul procesului", a spus ea.

Cooper a adăugat că nu a vrut ca niciun joc de învinuiri să facă parte din documentar, în ciuda faptului că opinia publică îl favorizează în mare parte pe Depp.

Am vrut să mă îndepărtez de orice „el a spus - ea a spus" din cadrul procesului și am vrut doar să vorbesc cu adevărat despre noi și despre modul în care comunicăm și modul în care privim evenimente care nu au cu adevărat legătură cu noi", a spus ea.

„Acesta este de fapt subiectul serialului - dar nu mă pot abține să nu mă uit la unele dintre lucrurile care se spun despre mine, fără ca oamenii să fi văzut serialul, și este interesant că oamenii trag multe concluzii, dar nu asta a fost în mare măsură intenția mea."

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net