Chimirul şi ia lui Johnny Depp, cadou de la Clejani. Lăutarii i-au făcut și o masă cu mici și sarmale

#Exclusiv Click!

Johnny Deep a schimbat prefixul vârstei în România! Marele actor american a făcut 60 de ani la București, unde a concertat cu trupa sa Hollywood Vampires. Prietenii lui, Viorica și Ioniță de la Clejani, i-au fost alături și i-au făcut daruri memorabile.

Johnny Depp  a concertat  joia trecută  la Bucureşti
Johnny Depp a concertat joia trecută la Bucureşti

Este iubit și prețuit chiar și de români. Johnny Deep s-a aflat pentru a doua oară în România cu ocazia concertului de la Romexpo, alături de trupa Hollywood Vampires, și a aniversat și cei 60 de ani pe care i-a împlinit vineri. A petrecut cu nimeni alții decât Viorica și Ioniță de la Clejani și fiica lor Marga și a primit daruri de suflet. Ioniță a povestit pentru Click! cum a fost revederea cu celebrul star hollywoodian.

Click!: Toată presa a vuit despre venirea lui Johnny Deep în România. Cu ce ocazia a avut loc acest eveniment?

Ioniță de la Clejani: Da, prietenul nostru s-a aflat pentru a doua oară în România.  De data aceasta el a concertat în București, la Romexpo, alături de trupa Hollywood Vampires, cu Alice Cooper și Joe Perry. A fost impresionat de modul în care au fost primiți, și de atmosfera din timpul spectacolului de la Romexpo. A spus că România este țara lui de suflet.

Ioniță de la Clejani: „România este țara lui de suflet”

Ioniţă şi Viorica  de la Clejani sunt  prieteni vechi cu  starul de la Hollywood
Ioniţă şi Viorica de la Clejani sunt prieteni vechi cu starul de la Hollywood

Și datorită vouă vorbește frumos despre România. 

Mă bucur dacă am putut să facem ceva bun. Suntem patrioți și vrem să fie cunoscută România pentru că avem cu ce. Avem tradiții, avem oameni talentați. Johnny Depp este un om de calitate care apreciază frumosul și mai ales respectă prietenia. Ne știm de foarte mulți ani și mă bucur că am putut fi gazde.

Culmea e că a schimbat prefixul vârstei chiar aici. Adică o dată memorabilă. Știați că o să fie ziua lui de naștere ?

Da, știam, cum să nu. Dacă ești prieten cu adevărat nu ai cum să nu știi acest lucruri mai ales că, în perioada aceasta, în fiecare an îi scriam mesaj de «La mulți ani!». A împlinit 60 de ani aici, ocazie cu care noi i-am făcut o petrecere. Știam că nu va sta prea mult în țară și ne-am întâlnit cu familia la o masă tradițională. Lui îi plac preparatele noastre românești și am avut o masă cu mici, sarmale. Au fost prezente și Viorica, și Marga, am petrecut ca în familie și a fost ceva memorabil.

Ce cadouri i-ați pregătit? Bănuiesc că ați mers tot pe ceva simbolic.

Da. Nu ne-am dus cu branduri că vă dați seama că este sătul. Noi ne-am dus cu brandul nostru românesc, adică o palincă de pere veche de 20 de ani, o ie cusută manual și un chimir (n.r. brâu din piele ornamentat). Atât de drag i-a fost de ele încât le-a îmbrăcat la comcert.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net