Johnny Depp, în cârje. Starul internațional a fost aniversat pe scenă, în România

Ultima actualizare:

Johnny Depp (60 de ani), unul dintre cei mai apreciați artiști din lume, este în România! Celebrul artist a susținut joi seară, un concert de zile mari, la Romexpo, împreună cu ceilalți membri de trupă: Alice Cooper și Joe Perry. Paparazzi Click! au fost pe urmele sale și vă prezintă, în exclusivitate, imagini cu celebrul star de la Hollywood.

„După muncă și răsplată!” este o celebră vorbă din popor care i se potrivește perfect și lui Johnny Depp, care a muncit de mic pentru visul său. Prezent în România, zilele acestea, împreună cu grupul său Hollywood Vampires, acesta a avut un tratament preferențial din partea celor din jur. Nu o spunem noi, ci vorbesc imaginile surprinse de colegii noștri, care au stat toată ziua, pe teren, după el, pentru a afla mai multe despre activitatea sa pe meleagurile noastre natale.

Johnny Depp, împreună cu camarazii săi de trupă, au fost cazați la un hotel de cinci stele din buricul Capitalei, ba mai mult, șoferul care i-a adus la hotel pe celebrii artiști, a parcat mașina într-un loc ferit de ochii curioșilor. Mai exact, într-o parcare subterană, în zona de aprovizionări, cel mai probabil, pentru a nu fi deranjați și agasați de fanii lor.

Din imaginile surprinse de colegii noștri mai putem observa că, Johnny Depp, atunci când a coborât din mașină, a făcut poze cu bodyguarzii. Ba mai mult, putem observa din fotografii și faptul că, celebrul actor de la Hollywood, se confruntă, în prezent, și cu anumite probleme medicale, deoarece atunci când a coborât din mașină, el a fost nevoit să se ajute de o cârjă, pentru a se putea deplasa, având în vedere că are și o orteză la piciorul stâng.

Pentru că are o legătură foarte apropiată cu fanii săi, Johnny Depp le-a vorbit, recent, acestora, pe contul său de Instagram, despre problemele medicale cu care se confruntă.

„A început cu o mică accidentare, dar undeva între Cannes şi Royal Albert Hall s-a înrăutăţit. Mai mulţi medici profesionişti mi-au sugerat ferm să evit orice activitate în acest moment şi nu voi putea călători”, a spus celebrul star de la Hollywood.

Ținută de star internațional

Johnny Depp a ales să poarte în această deplasare, pentru o zi călduroasă de vară din România, o ținută extrem de șic! Celebrul actor purta o pereche de pantaloni, negri, simpli, o cămașă albă, care era acoperită de o vestă de culoare maro cu imprimeu pe spate. De asemenea, avea o pălărie de culoare neagră în cap, ochelari de soare la ochi, dar și o pereche de bocanci ce îi completau ținuta perfect.

Aniversare în România

Joi seară a avut parte de clipe de neuitat din partea fanilor care au venit să îl vadă în carte și oase, la spectacolul pe care l-a susținut împreună cu trupa sa, la Romexpo. Pentru că astăzi, 9 iunie, Johnny Depp împlinește 60 de ani, aceștia au ales să îi cânte, în momentul când era pe scenă, „La mulți ani”.

Click! spune

Johnny Depp a devenit cunoscut în 1990, după ce a interpretat rolul Edward Mâini-de-foarfecă. Filmul a marcat şi prima colaborare a lui Depp cu regizorul şi producătorul american Tim Burton. A urmat apoi musicalul „Sweeney Todd” şi filmul „Alice in Wonderland”, în care Depp l-a interpretat pe Pălărierul Nebun. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg