Chinurile actorilor din „The Perfect Escape”! „Au stat închiși în vârf de munte și i-am testat zilnic de Covid!” Dezvăluiri din culise

#Exclusiv Click!

Regizoarea Cristina Jacob (33 de ani), cunoscută pentru o serie de producții românești care s-au bucurat de mare succes la public, printre care „#Selfie” (2014), „#Selfie69” (2016) și „Oh, Ramona!” (2019), a lansat chiar de Ziua Îndrăgostiților un nou film, „The Perfect Escape” („Evadarea perfectă”, n.r.). Click! îți prezintă povestea incredibilă de la filmări.

„The Perfect Escape” a fost filmat în plină pandemie. Din această cauză, costurile de producție s-au ridicat la aproximativ 4 milioane de euro. Filmul, lansat chiar de Valentine’s Day - 14 februarie - în cinematografele din toată țara, aduce în prim plan relațiile a patru cupluri, care trec prin diferite situații și provocări, căci sunt izolate într-o cabană la munte și sunt nevoiți să-și rezolve neplăcerile acolo. Regizoarea Cristina Jacob a vorbit cu reporterii Click! despre această nouă producție și a dezvăluit detalii neștiute din culise.

Cum ți-a venit ideea filmului „The Perfect Escape”?

„The Perfect Escape" este un titlu autoironic, pentru că, practic, ieșind in afara cuplului, este o iluzie că e mai bine. De fapt nu este chiar așa. Este un tilul care ar trebui să dea de gândit. Nu cumva e iluzoriu și, e fapt, nu există nici o evadare?!

Unde găsim adevărata fericire, în cuplu sau în afara lui?

Exact această întrebare o dezbate și acest film. Cred că răspunsul este în noi, în fiecare dintre noi și abia atunci când putem să, cum zice englezul „deal with it” (să ne descurcăm cu asta, n.r.), în cuplu și în noi înșine, noi cu noi, atunci vom putea afla răspunsul.

De ce este doar un actor român în toată distribuția?

Pentru că am mai colaborat cu Bogdan Iancu și cred că s-a calificat cu brio pentru acest casting. În cele patru cupluri, nu era decât un singur român. Sunt patru cupluri, fiecare din țări diferite, care se întâlnesc în vârf de munte într-un hotel din Transilvania.

Cât s-a lucrat la acest film?

Am lucrat la acest film timp de trei ani. Am început în pandemie, în primult lockdown, cu o echipă internațională, formată în mare parte din actori străini. Faptul că pelicula a fost filmată pe pandemie a ridicat costurile cu 500.000 de euro. 140 de persoane din echipă au fost testate zilnic de COVID, timp de cinci luni. Actorii au stat închiși două săptămâni.

Închiși unde? În film se vorbește de o evadare...

Au stat închiși în hotel două săptămâni, timp în care am repetat pe Zoom.

Cristina Jacob: „S-a filmat în România, în Transilvania"

Unda au avut loc filmările?

A fost filmat intergral aici, în România, în vârf de munte, în Transilvania.

Ai făcut o serie de filme de mare succes în România, precum „#Selfie 69” și „Oh, Ramona”. Cum crezi că va fi primit acest film? Între timp s-au mai lansat foarte multe filme românești. „Ramon", de exemplu, este acum pe primul loc în box-office-ul românesc...

Ar trebui să fim în competiție unii cu alții. E bine că sunt din ce în ce mai multe filme românești pentru că așa publicul o să vină la cinematograf și doar așa vom putea face ca România să aibă și ea succes în cinematografie. Până acum nu s-au făcut atât de multe filme la noi. Filmul „The Perfect Escape" va fi lansat și intrenațional. De altfel, filmul „Oh, Ramona!” a fost distribuit pe Netflix în foarte multe țări.

Cristina Jacob: „E bine că sunt din ce în ce mai multe filme românești"

Bogdan Iancu, singurul actor român din "The Perfect Escape"
Bogdan Iancu, singurul actor român din "The Perfect Escape"

„Love, sex și ritmuri psihedelice. Într-o cabană izolată de la munte, patru cupluri își redescoperă relația. Au doar un weekend la dispoziție să își găsească un happy-end” - se spune în sinopsisul oficial al filmului „The Perfect Escape”. Aventurile personajelor sunt unele mai amuzante decât altele, așadar producția este o comedie. Din distribuție face parte un singur actor român, Bogdan Iancu (cunoscut publicului și pentru rolul din filmul „Oh, Ramona!”, regizat tot de Cristina Jacob). Acesta face echipă cu actori străini, precum Giorgia Sinicorni, Maeva Demurger, Aggy K. Adams, Nigel Whitmey și Stacy Thunes. Cristina Jacob este unul dintre cei mai cunoscuți regizori români la nivel internațional.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
banner jean Gavril png
Elena Merișoreanu le-a mulțumit tuturor pentru atenția acordată și pentru distincția primită
parintele gabriel cazacu casin jpg
428618687 7413244475406071 3174820995136099322 n jpg
masa de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net