E plin de scene porno în filmul „Selfie 69”! Alina Chivulescu, sex sălbatic

image
Alina Chivulescu se iubește în film cu Răzvan Vasilescu

Vedete, actori tineri și multe, foarte multe chiar, scene de sex! Aceasta este rețeta cu care noul film al Cristinei Iacob, „Selfie 69”, încearcă să-i cucerească pe spectatori. Iată cele mai „fierbinți” cadre.

Alina Chivulescu (42 de ani) „lovește” din nou la capitolul scene fierbinți de sex. Se poate spune că actrița devenită celebră în rolul Bella din „la Bloc” are multă „experiență” la acest capitol, căci a mai aparut şi în alte producţii mimând scene de sex. În 1996, în filmul „Alien Abduction: Intimate Secrets”, produs de Castel Film si regizat de Lucien S. Diamonde, Alina joacă rolul unei maseuze care practica jocuri erotice. Acesta este primul film în a cărei distruibuţie apare numele Alinei Chivulescu.

image
Scenă fierbinte cu sali Levent și Silvia Busuioc

Au mai urmat şi alte pelicule şi telenovele în care actriţa apare mai sumar îmbrăcată.

De data aceasta, Alina ne arată cât e de fierbinte în comedia ”Selfie 69”, care intră de vineri, 16 septembrie, în cinematografe. În rolurile principale joacă Crina Semciuc, Olimpia Melinte, Flavia Hojda, Vlad Logigan, Alex Călin şi Sali Levent, dar şi Alina Chivulescu şi Răzvan Vasilescu. Cei doi părinţi îşi trăiesc povestea de dragoste începută în primul film, ”Selfie”, iar actorii au avut parte de două scene extrem de sexy.

image
Crina Semciuc și Raluca Aprodu

Într-una dintre scene, personajele Alinei Chivulescu şi al lui Răzvan Vasilescu dansează tango, iar în cealată au parte de o partidă de sex care este întreruptă de telefon, dar şi de fiica interpretată de Olimpia Melinte. Însă aceasta nu este singura scenă fierbinte. Sali Levent, solistul şi fosta vedetă din „Pariu cu viaţa”, are din nou ocazia să îşi arate abdomenul bine lucrat. Sali are parte şi el de sex pasional alături de Silvia Busuioc, o actriţă tânără, cunoscută mai

mult în străinătate.

image
Alina ne arată cât e de fierbinte în comedia ”Selfie 69”Foto: captură video

image
Alina Chivulescu s-a dezbrăcat și în pelicula „Forbidden Zone: Alien Abduction”, în 1996

image
Alina ne arată cât e de fierbinte în comedia ”Selfie 69”

Fetele din peliculă au parte de multă acţiune, astfel că Flavia Hojda se dezbracă în faţa camerei web, Olimpia Melinte îşi arată sânii în duş iar Crima Semciuc este lăsată în fundul gol în mijlocul drumului şi ajunge să facă dragoste cu o altă fată, interpretată de Raluca Aprodu.

Lidia Buble și Natalia Mateuț, rol de pițipoance!

Dacă în prima parte i-ați văzut pe Mihaela Rădulescu, Nicoleta Luciu, Alex Velea şi Smiley, de data aceasta veţi avea ocazia să vedeţi alte noi vedete. Maia Morgestern are rol de matroană, Adela Popescu rol de mireasă înşelată, Tolea Ciumac are rol de bodygurad, Lidia Buble şi Natalia Mateuţ sunt două piţipoance, Antonia este o soţie geloasă, Radu Vâlcan un bărbat înţelat iar Virgil Ianţu un şmecher de Dorobanţi.

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
woman 4214744 1920 jpg
prodan (2) jpg
visarion alexa
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Fosa septica FOTO Shutterstock jpg
trofeu cupa romaniei  foto frf ro jpg
image
image
image
image
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj
5 diana dumitrescu prezinta mireasa 4 jpg jpeg