Se mărită fiica nelegitimă a lui Ioniță din Clejani! Ramona Manole nu o vrea pe Viorica la nuntă: „Să vină doar tata, singur”

#Exclusiv Click!

Nuntă mare în această vară în showbiz-ul românesc! Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, Ramona Manole (32 de ani) își unește destinul cu acordeonistul, Ady Paris. Contactată de Click!, bruneta ne-a dezvăluit că de la nunta lor nu o să lipsească celebrul său tată.

După multe lacrimi și suspine, Ramona Manole și-a găsit în sfârșit fericirea! Bruneta urmează să îmbrace, peste câteva luni, rochia de mireasă, iar norocosul care a reușit să o convingă că trebuie să facă marele pas, după mai multe eșecuri emoționale, este un coleg de breaslă.

„În vară, în luna august, voi fi miresă. Am stabilit totul deja cu nașii și cu soțul meu. Am așteptat să câștig custodia fetelor să scap de acel divorț toxic. Nașii de cununie vor fi George Talent și soția lui. Soțul meu cântă de 11 ani cu el și așa a decis el și așa vom face.

O să îl invit și pe tata (Ioniță de la Clejani- n.r) la nuntă să se bucure că mi-am luat acordeonist ca el să poată să duca steagul mai departe. Nu o să îi trimit invitație ca la nuntași, ci o să fie plătit să cânte. Nu vreau să vină Viorica la nunta mea, îmi doresc să vina doar tata singur. Este singura mea dorință să vina să cânte și știu că soțul meu o să mă ajute”, a declarat Ramona Manole pentru Click!

Problemele i-au pus capac

Disputele pe care le-a avut cu foștii parteneri de viață au determinat-o pe Ramona să dea un pas înapoi și să nu își mai dorească, pentru mult timp, să își refacă viața personală.

„Am reușit să scap de frica lumii de am prins încredere în mine și am înțeles că și eu am dreptul la fericire. Îmi doresc să fiu un model pentru femeile singure. Le sfătuiesc pe toate să nu le fie frică să iubească indiferent de situația fiecărui om pentru că orice persoană are dreptul să fie fercită. Am fost pusă la colț, până acum, de neamuri, de cunostinetele toxice pe care le am, dar am reușit să răzbat în viață.

La noi tradiția în familie este că dacă nu ești tare cu capul te fac în așa fel încât să o ei razna pentru că, se merge pe principiul, că nu ai voie să-ți refaci viața personală. Eu însă am reușit să rup acest lanț și să spun în gura mare că îmi doresc să am cea mai frumoasa familie după ani de așteptare”, a conchis, pentru Click!, Ramona Manole.

Click! spune

Ramona Manole a avut o copilărie tare grea. Lipsa banilor și a bunurilor materiale au determinat-o pe brunetă, în urmă cu câțiva ani, să meargă pe străzile din Anglia să cânte la acordeon, pentru a strânge un ban cinstit, mai ales că ea își crește cele trei fetițe pe care le are singură. Însă, după atâtea lacrimi și suspine, acum Ramona zâmbește pentru că în prezent are o carieră muzicală de succes, care crește de la o zi la alta, deoarece lumea o cheamă din ce în ce mai mult la cântări, să facă atmosferă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net