Împăcarea momentului în showbiz! Fiica lui Ioniță de la Clejani s-a întors în brațele fostului iubit

#Exclusiv Click!

Ramona Manole (31 de ani), fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, a decis să îi mai ofere o șansă fostului său partener de viață, Ady Paris. Această decizie vine la doar două luni distanță de când cei doi au decis să se despartă. Contactată de Click!, artista de muzică de petrecere a dezvăluit că nu regretă decizia de a se împăca cu Ady Paris.

Ramona Manole și acordeonistul Ady Paris formează din nou un cuplu! Relația lor, care a început anul trecut, nu a fost ocolită de probleme. Din cauza problemelor de sănătate, Ramona a fost nevoită să facă întrerupere de sarcină la acel moment. Un alt lucru care a dus la despărțire a fost reprezentat de faptul că, instrumentistul Ady Paris, cu toate că era implicat într-o relație, nu încetase să păstreze legătura cu o fostă iubită, fapt ce a deranjat-o cumplit pe Ramona.

Așadar, problemele i-au determinat pe Ramona și Ady să pună punct relației lor de iubire. Însă, iată că, la două luni distanță, cei doi au ales să își mai acorde o nouă șansă. Contactată de Click!, Ramona Manole a dezvăluit că este fericită din nou în brațele lui Ady Paris. De altfel, lucrează din nou împreună, ea solistă și el acordeonist.

„Da, ne-am împăcat și locuim împreună! Eu sunt de părere că orice om are dreptul la o a doua șansă. Nimeni nu este perfect! Mă simt cea mai fericită atunci când iert pe cineva. M-am împăcat cu Ady Paris pentru că nu am reușit să trec peste iubirea pe care o am pentru el. Nu pot să îl uit deloc! Cu toată puterea, încrederea, iubirea și răbdarea mea am reușit să-l schimb. Un bărbat ca Paris are nevoie, lângă el, de o femeie iubitoare și cuminte”, a declarat Ramona Manole pentru Click!

Promisiuni ca în basme

La începutul acestui an, Ramona Manole, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani,  dezvăluia că trece prin cea mai bună perioadă din viața sa. Motivul? Ady Paris îi promisese că o ia de soție, că își vor construi o locuință de lux în zona Pipera, dar și că vor deveni părinți în viitorul apropiat.

Ei bine, la scurt timp, Ramona Manole și Ady Paris au decis să meargă pe drumuri separate. Cu toate acestea, cei doi au revenit asupra deciziei și au hotărât să mai acorde  o șansă relației lor de iubire.

Cine este Ramona Manole?

Artista a avut parte de o viață chinuită. A fost tot timpul renegată de Ioniță de la Clejani, tatăl ei biologic. Înainte de a se lansa în muzică, pentru a-și câștiga existența, dar și pentru a-și putea crește cele trei fetițe, Ramona Manole a fost nevoită să cânte la acordeon pe străzile Angliei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net