Uite câți bani câștigă la o nuntă fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani? „Nu este bine să iei pielea de pe om”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Viața Ramonei Manole (31 de ani), fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, s-a schimbat radical în ultimii ani! Dacă în 2014, bruneta cânta pe străzile Londrei, la un acordeon, acum vedeta merge la evenimente, în calitate de artistă, pe sume deloc modice. Contcatată de Click!, artista ne-a dezvăluit faptul că împreună cu taraful ei, pentru 24 de ore, pentru muzică și distracție cere între 5.000 și 7.000 de euro.

Ramona Manole are o viață desprinsă parcă din filmele de acțiune. Bruneta își crește singură cele trei fiice pe care le are, nu comunică deloc cu celebrul său tată, Ioniță de la Clejani, iar, în 2014, din cauza sărăciei vedeta alegea să meargă în Londra să cânte pe străzi pentru 40 de lire pe care le câștiga în câteva ore.

Timpul a trecut, iar lucrurile au evoluat pentru Ramona. Acum a ajuns să fie în lumina reflectoarelor și să stea la masă cu oameni importanți din industria muzicală. Pentru că a muncit de mică și a strâns mult din dinți, cântăreața de muzică de petrecere și-a făcut formația ei și acum merge la evenimente pe sume deloc modice.

„De când viața m-a pus în rând cu lumea bună și m-a pus la masă cu mulți artiști ai României, niciodată nu m-am gândit să am un preț de care oamenii să fugă de mine. Eu cred că cine cântă și pe mult și pe puțin are activitate tot timpul.

De exemplu o nuntă cu tot cu taraf cer în jur de 5.000 – 7.000 de euro, dar toată nunta întrețin atmosfera. De dimineață până a doua zi, adică 24 de ore. Nunta se începe de la 08.00 – 09.00, unde au loc tradițiile, după seara la local, astfel că vin 24 de ore. Baniii ăștia nu îmi rămân mie în totalitate pentru că fiecare membru trebuie plătit, altfel nu stau oamenii lângă mine. În schimb la programe de două ore iau 1.000 de euro – 700 de euro – 500 de euro, depinde de eveniment.

Nu este bine să iei pielea de pe om. Prețul este în funcție de cum vor și oamenii, unii vor cu formație, alții vor să cânt singură, alții cu taraf și așa mai departe. Cert este că activitatea mea este destul de bună și eu sunt bine. Știu că mai am mult de muncă să ajung să câștig ca tatăl meu (n.r – Ioniță de la Clejani).

Am înțeles că ia 15.000 de euro pe eveniment. Eu mai am mult de muncă până acolo dar sunt pe urmele lui. Asta este singura mea misiune în viață...să calc pe urmele tatălui meu și de ce nu și ale mamei mele pentru că și la ora actuală are destule evenimente. Eu mai am multe, multe lucruri de învățat. Niciodată nu am pus pe primul loc banii pentru că în fiecare zi am lucruri de învățat și mai întâi învăț și după asta vin toate de la sine. Nu este bine să pui banii pe primul loc niciodată”, a declarat Ramona Manole pentru Click!

Artista, pe cai mari

Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani câștigă destul de binișor. Cu banii strânsi, bruneta se pare că alege să investească în mașini de lux de mulți râvnite.

„Am reușit să îmi cumpăr recent o mașină frumoasă rău de tot! Am dat 14.000 de euro pe ea, nu știu dacă este o sumă mare sau nu pentru unii, dar pentru mine este o sumă mare, deoarece este o sumă muncită. Mi-am dorit atât de mult mașina aceasta, așa că mi-am cumpărat-o pentru că este frumoasă”, a conchis pentru Click! Ramona Manole.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
banner laura cosoi png
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net