Ce a făcut Viorica de la Clejani după ce a aflat că Ramona este însărcinată: “A sunat și...”

#Exclusiv Click!

Click! a anunțat, în exclusivitate, faptul că Ramona Manole, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, este însărcinată. Mult timp nu a trecut de la marea veste oferită de jurnaliștii publicației, că Viorica de la Clejani (49 de ani) a început să ia anumite măsuri în privința acestui aspect.

Ramona nu e apropiată de Viorica și de Ioniță de la Clejani
Ramona nu e apropiată de Viorica și de Ioniță de la Clejani

În vara anului 2023, se va mărita

Cântăreața de muzică de petrecere traversează cea mai frumoasă perioadă din viața sa! Aceasta urmează să devină mămică peste câteva luni iar vara următoare și-a programat nunta cu Ady Paris, un coleg de breaslă, artist la fel ca și ea, care i-a demonstrat cu timpul că este un bărbat serios.

Însă, lucrurile bune vin la pachet și cu altele mai puțin bune. Asta pentru că reporterul Click! a aflat de la Ramona că această situație nu îi este deloc pe plac Vioricăi de la Clejani.

“Viorica a căutat presa, a sunat la un site cu specific monden, și le-a spus că nu dorește să fie asociați (n.r – ea și Ioniță) cu numele meu pentru că eu nu fac parte din familia lor. A trimis și notificare! Eu îmi iubesc tatăl! O să postez în continuu fotografii cu el pe toate rețelele de socializare. Este tatăl meu și nu poate schimba asta niciodată. Când a ales să îl ia de bărbat știa că el are copil. Știa în ce se bagă! Eu îl înțeleg pe el pentru că este influențat de ea, dar asta este situația trebuie să accept lucrurile așa cum vin de la Dumnezeu. Uite că nu toate lucrurile funcționează cum vrea <doamna madame>. Eu nu trebuie să îi știu de frică ei. Este tatăl meu, nu are ce să îmi facă”, a declarat Ramona, pentru Click!

Ramona Manole: “Eu m-am lăudat tot timpul cu tata!”

Artista ne-a mai mărturisit că în ciuda faptului că Ionița de la Clejani a ales să o neglijeze mulți ani la rând, ea își iubeste tatăl, indiferent de situația trăită.

“Vreau să știu dacă în România există judecător, avocat sau cineva care se ocupă de asta sau vreun document ce o să îmi poată opri sentimentele pe care le am față de tatăl meu! Eu zic că asta nu poate opri nici Dumnezeu pentru că asta este ce simt eu... iubirea pentru el. Nu i-am făcut niciun rău, eu m-am lăudat cu el, eu îl iubesc, este tatăl meu, sunt copilul lui, sunt primul lui copil. Eu am tot dreptul să mă pun în poză cu el, să fac ce vreau și nu poate să mă oprească absolut nimeni. Cine nu suportă acest lucru... să tragă aer în piept sau să facă ce vrea. Nici eu nu m-am supărat când primeam două milioane și îmi spunea să am grijă trei luni că alți bani nu voi mai primi”, a conchis pentru Click!, Ramona Manole.

Citeste si: Ramona de la Clejani și-a iertat iubitul! Ce spune artista despre nuntă?

Trebuie precizat faptul că Ramona Manole ne-a vorbit în exclusivitate, recent, despre această perioadă a vieții ei.

“Parcă vorbesc din povești, nu îmi vine să cred că vorbesc despre mine. Pe bune, am emoții! Dacă îți dorești doar lucruri frumoase de la viață, ți se întâmplă. În prezent fac terapie pentru a trece peste toate greutățile din trecutul meu.

Eu am foarte multe traume care nu îmi dau voie să fac multe lucruri. Trăiesc altă viață acum. 28 de ani am plâns continuu. Acum, viața mea s-a schimbat radical. Am tot ce mi-am dorit. Aproape trei decenii am fost doar tristă. Eu am pornit în viață de la zero cu totul: am crescut fără tată, fără visuri și fără bucurii. De opt ani lupt singură. Am luptat să clădesc un drum la care doar visam și am reușit prin muncă și prin caracterul meu frumos. Unde am mers am lăsat loc de bună-ziua și așa am evoluat”, a povestit Ramona Manole.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net