Ramona de la Clejani și-a iertat iubitul! Ce spune artista despre nuntă?

Ramona Manole, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani a revenit la sentimente mai bune față de Ady Paris. Bărbatul cu care trebuia să se căsătorească anul viitor și de care s-a despărțit în urmă cu câteva zile după ce a aflat că acesta încă mai vorbea cu fosta iubită. Contactată de reporterii Click!, bruneta ne-a dezvăluit faptul că s-au împăcat și au în continuare planuri serioase de viitor.

Ramona de la Clejani s-a împăcat cu iubitul, Ady Paris! După ce în spațiul public s-au aflat informații că bărbatul încă o mai caută pe fosta sa iubită. Vedeta ne-a mărturisit că a revenit la sentimente mai bune față de acesta.

“O să facem nuntă, la anul, așa ne dorim. Asta în cazul în care lucrurile vor fi bune între noi doi. Îți dai seama că și eu tac o dată, de două ori, de trei ori, de nouă ori, dar dacă unele lucruri sunt 100% concrete eu ce pot să fac”, a afirmat Ramona pentru Click!

Vezi si: Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, nuntă cu ștaif. Va avea două perechi de nași

Artista ne-a mai povestit și cum a reușit să dea uitării totul:

“A venit acum două zile la mine să îmi explice că nu a greșit cu nimic și să nu mă iau după nimeni. El știe cine încearcă să ne facă rău plus că lumea este rea și geloasă. Mi-a mai zis că ar trebui să gândesc înainte să iau o decizie, să nu mă grăbesc. Eu nici măcar nu am văzut acele mesaje sau ce s-a speculat prin presă. Nu cred că are rost să mă agit prea tare. Mândrele astea dacă au chef de discuție să mă sune, să vină la mine dacă vor să vorbească despre el. Imaginea mea este la mijloc în această situație. Ele și-au dorit să facă haz de necaz. Dacă era să nu apar prin presă îți spun eu că nu se mai ajungea la asemenea discuții. Se folosesc și ele, de una de alta. Sunt oameni care cu asta se hrănesc...cu răutate”.

Ramona de la Clejani, de la o stare la alta

De reamintit este și faptul că în urmă cu aproape două săptămâni, Ramona de la Clejani ne spunea că este cea mai împlinită femeie de pe Pamânt datorită iubitului său, Paris:

“Sunt foarte fericită, trăiesc un vis! Vreau să îl invit, la nunta noastră, doar pe Ioniță fără Viorica. O să îl pun pe nașul meu să îl aducă. Tata o să vina la nunta fară ca el să știe unde vine. O să știe că are o cântare și gata. O să se trezească la nuntă la mine. Îmi doresc ca tata să îmi cânte, la nunta mea. Nu mai credeam niciodată că o să îmi găsesc dragostea, la câte am pătimit. Copiii se înțeleg foarte bine cu iubitul meu, se bucura că am pe cineva lânga mine. Paris a reușit să mă cucerească pe scenă pentru că el cântă foarte bine. Se comportă frumos cu mine”.

Citeste si: Viorica și Ioniță de la Clejani, super concert în Belgia. Vor cânta pe aceeași scenă cu Goran Bregović

Ioniță de la Clejani, despre derapajele lui Fulgy: “E băiatul meu, a greșit, ce să-i fac să-i dau în cap? Alex Velea e vreun sfânt?"

Click spune!

Ramona este fiica pe care Ioniță de la Clejani nu a recunoscut-o! Aceasta a avut, până acum, o viață grea plină de lipsuri, însă chiar și așa artista nu a renunțat să lupte. Are trei copii pe care îi crește singură după un eșec emotional. În trecut aceasta a ales să meargă la muncă în Anglia unde a fost surprinsă cerșind pe străzi. Cu un acordeon în brațe, Ramona cânta la colțul unei străzi cântece de petrecere.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net