Viorica și Ioniță de la Clejani, super concert în Belgia. Vor cânta pe aceeași scenă cu Goran Bregović

După succesul pe care l-au avut vineri, 8 aprilie, Viorica și Ioniță de la Clejani se pregătesc acum pentru un alt eveniment. De data aceasta la alte cote. Pentru ca vor cânta la Bruxelles, pe aceeași scenă cu celebrul Goran Bregović. Cei doi artiști se pregătesc intens de cel mai tare show pe care îl au peste hotare.

Viorica și Ioniță de la Clejani vor cânta la Bruxelles foto: Facebook
Viorica și Ioniță de la Clejani vor cânta la Bruxelles foto: Facebook

Au cântat și în pandemie, dar nu peste hotare. În acești doi ani, virusul a pus bariere celebrului Taraf de la Clejani, condus de Viorica și Ioniță. În tot acest timp au fost ocupați cu anumite probleme personale. Ce-i drept, nu atât de relaxante și fericite pe cât au parte în concerte, însă cât de cât au trecut peste ele, iar acum se pregătesc cu forțe proaspete pentru cel mai tare eveniment care va avea loc în Belgia, la finalul acestei luni.

Afișul evenimentului foto; Facebook
Afișul evenimentului foto; Facebook

Mai precis, pe 30 aprilie, Viorica și Ioniță vor fi prezenți la Bruxelless în concertul extraordinar „Poveste fără sfârșit”, care se va desfășura la Place de Brouckere. Evenimentul va fi deschis de celebrul Goran Bregović pe data de 29 aprilie, iar seara următoare va aparține celui mai tare cuplu în muzica lăutărească de petrecere.

Cum va arăta concertul din Belgia al Clejanilor

Goran Bregovic va cânta și el la eveniment foto; Facebook
Goran Bregovic va cânta și el la eveniment foto; Facebook

"Vom aduce în prim-planul audienței internaționale cântece vechi romanești din secolul XVIII -XIX, interpretate ca atare, în stilul unic ,,Viorica și Ioniță de la Clejani”, dar și melodii reorchestrate cu chitara electrică, distors&drums: Etnic rock progresiv", a anunțat Ioniță pe pagina de Facebook.

Pentru acest eveniment important, care le deschide porțile și granițele pentru alte concerte, taraful se pregătește intens. Ioniță și Viorica fac repetiții zilnic și fac ședințe cu organizatorii din Belgia care le oferă toate coordonatele pentru desfășurare.

Viorica de la Clejani, internată cu Covid-19

În septembrie 2021, Viorica de la Clejani s-a infectat cu coronavirus și, pentru că nu era vaccinată, a făcut o formă gravă a bolii. Soția lui Ioniță a stat două săptămâni la Institutul Matei Balș, din București, și a avut nevoie de oxigen. Cel mai tare au marcat-o însă imaginile din spital, unde a văzut oameni murind din cauza virusului. 

 “Am văzut o fată de 30 de ani care a decedat, din păcate. Că ce fac oamenii…se duc la spital și semnează pe propria răspundere că se tratează acasă. Și eu așa am crezut. Nu am bănuit nicio clipă că mă vor interna. Dacă mai ai o boală, este și mai greu. Și mie mi-au găsit ficatul vraiește. Am văzut cum puneau oamenii în saci, trăgeau fermoarul ăla și gata. Altul care abia mai respira, în timp ce altcineva țipa", a povestit Viorica, după ce a fost externată.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net