Viorica de la Clejani, traumatizată după Covid! Mărturii de coșmar din spital! “Mi-au găsit ficatul vraiște!”

Ultima actualizare:

    Viorica de la Clejani a fost internată cu coronavirusfoto: Facebook
Viorica de la Clejani a fost internată cu coronavirusfoto: Facebook

Viorica de la Clejani a scăpat cu bine din spital după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2 în luna septembrie. Cântareața s-a vindecat de coronavirus, însă a fost traumatizată de imaginile de coșmar văzute pe perioada cât a stat internată la Matei Balș.

Viorica de la Clejani nu a fost vaccinată anti-Covid și a avut o formă gravă a bolii. Cântareața a fost internată timp două săptămâni la institutul Matei Balș și a avut nevoie de oxigen pentru a-și reveni. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, ea a povestit, vizibil afectată, despre imaginile șocante pe care le-a văzut în spital și care continuă să o urmărească încă. “Am văzut o fată de 30 de ani care a decedat, din păcate. Că ce fac oamenii…se duc la spital și semnează pe propria răspundere că se tratează acasă. Și eu așa am crezut. Nu am bănuit nicio clipă că mă vor interna. Dacă mai ai o boală, este și mai greu. Și mie mi-au găsit ficatul vraiește. Am văzut cum puneau oamenii în saci, trăgeau fermoarul ăla și gata. Altul care abia mai respira, în timp ce altcineva țipa", a povestit artista.

“ Am fost o proastă !”

"În viața mea nu mă mai iau după lume. Când am văzut masca aia de oxigen pe față…aoleu, Ioniță, m-am dus dracu. Mă omoară aștia pe aici. Masca de oxigen nu te omoară, așa cum spun oamenii. Așa credeam. Salut toți medicii care au avut grijă de mine. Îmi cer scuze față de mine, că am fost o proastă, față de doctori, care au studii", a mai spus artista.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net