Ioniță de la Clejani, despre derapajele lui Fulgy: “E băiatul meu, a greșit, ce să-i fac să-i dau în cap? Alex Velea e vreun sfânt?"

Ultima actualizare:

    Fulgy și Ioniță de la Clejani
Fulgy și Ioniță de la Clejani

La patru zile după ce Fulgy a fost săltat de Poliție de la domiciliu, Ioniță de la Clejani face lumină în scandalul cu droguri în care este implicat fiul său. Ioniță de la Clejani s-a dezlățuit și a explicat derapajele din ultima vreme ale fiului său.

Fulgy (23 de ani), fiul Clejanilor, a fost săltat de Poliție în noaptea de duminică, 6 iunie. După incident, Poliția a dat presei un comunicat, în care se specifica faptul că Dan Manole Constantin Fulgeraș a fost ridicat de la domiciliu în urma unei plângeri făcute chiar de tatăl său, Ioniță de la Clejani și că, în urma unui comportament agresiv și recalcitrant, acesta a fost transportat la o unitate spitalicească, pentru îngrijiri de specialitate.“Fulgy e major, eu nu pot să-l iau să-l strâng de gât și să-i spun: ai greșit! Este un băiat bun, care nu a făcut față la tot ce se întâmplă în jurul lui. Bucureștiul e o junglă. Poliția nu face nimic. Televiziunile vin la mine la poartă. De ce nu vă duceți în spate la Mc să vedeți dealeri? Bă, frate, e băiatul meu, a greșit. Ce să fac, să-i dau în cap? Ce Alex Velea e sfântul de pe lume? Nu e nici un sfânt de pe lume, nici celălalt, cu studioul lui. Nu e niciunul sfânt! Aștia care ați încercat și ați făcut rău copiilor mei, vedeți că există poliție și legi pentru toate, sunt 29 de zile, nu încercați mai mult de atât. 29 de zile este la arest. N-am vrut să mă enervez, îmi cer scuze”, a declarat Ioniță de la Clejani, la emisiunea Exclusiv VIP, de la Prima TV.

Viorica:”Pe prietenele lui Fulgy le căutam în geantă după droguri!”

Viorica de la Clejani nu s-a lăsat nici ea mai prejos și a dat în iubitele fiului său.”Toate prietenele lui Fulgy consumau droguri. Ajunsesem să le caut în geantă”, a spus, nervoasă, Viorica.

Citește și:

Viorica de Clejani, criză de nervi în direct, din cauza lui Fulgy: "Eu nu am nici o vină ca părinte". Ioniță a venit cu explicații

Ioniță de la Clejani vrea să se întâlnească urgent cu Alex Velea: “La studio s-a întâmplat ceva”

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net