Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, nuntă cu ștaif. Va avea două perechi de nași

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, Ramona, trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața sa!

Artista și-a găsit sufletul pereche și urmează să se recăsătorească cu alesul inimii, Paris, anul viitor.

Vrea să îl antameze pe Ioniță, fără ca acesta să știe unde va cânta

Contactată de reporterii Click!.ro, aceasta ne-a mărtusit, în exclusivitate, cât de fericită și împlinită de simte ca femeie.

Așadar, nuntă mare în showbiz-ul românesc, anul viitor! Fata pe care celebrul Ioniță de la Clejani nu a recunoscut-o, nici până în prezent ca fiică, și-a găsit fericirea în brațele lui Paris, un coleg acordeonist, din breasla lăutarilor.

Vezi și: Taraful lui Caliu din Clejani, show total în avion! Prietenii lui Johnny Depp au ridicat pasagerii în picioare

Sunt foarte fericită, trăiesc un vis! Vreau să îl invit, la nunta noastră, doar pe Ioniță fără Viorica. O să îl pun pe nasul meu să îl aducă. Tata o să vina la nunta fară că el să știe unde vine. O să știe că are o cântare și gata. O să se trezească la nuntă la mine. Îmi doresc ca tata să îmi cânte, la nunta mea. Nu mai credeam niciodată că o să îmi găsesc dragostea, la câte am pătimit. Copiii se înțeleg foarte bine cu iubitul meu, se bucura că am pe cineva lânga mine. Paris a reușit să mă cucerească pe scenă pentru că el cântă foarte bine. Se comportă frumos cu mine”, ne-a spus Ramona Manole, care ne-a mai dezvăluit și mici detalii despre evenimentul care este programat anul viitor.

Nu am un număr de persoane pentru petrecere, în momentul de față, dar o să fie destul de mulți invitați. O să avem două perechi de nași. Nu avem nici meniul pentru invitați stabilit. O să fie unul select, pot să iți spun la momentul actual. Rochia de mireasa o să fie una simplă și elegantă. Nu îmi doresc să am ceva încărcat pe mine în ziua nunții”, a dezvăluit, în exclusivitate, pentru Click!, Ramona Manole.

Ramona își crește singură cei trei copii

Ramona Manole are un trecut tumultos atunci când vine vorba despre viața amoroasă. Ea s-a despărţit de soţul cu care are doi copii şi s-a cuplat cu un manelist. Bărbat cu care Ramona de la Clejani a făcut o fetiţă, însă acesta era însurat și avea și copii.

Citește și: Johnny Depp, apărat de Caliu de la Clejani, în scandalul cu Amber Heard

M-am despărţit de fostul soţ, cu care am fetiţele mari, şi am încercat să-mi refac viaţa. Acest băiat, când am început eu să vorbesc cu el, era în top. De atunci am tot ţinut legătura cu el, m-am ataşat de el, cu timpul. Câteva luni mai târziu, a venit pe lume fetiţa, care acum are doi ani şi jumătate. A venit fetiţa asta mică. O cresc mai mult eu, el nu are treabă", a povestit Ramona Manole, într-o emisiune tv.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!          

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net