Fiica renegată de Ioniță de la Clejani, gest de toată lauda în scandalul cu Margherita

Şi-a cumpărat maşină, un Audi A 6
Şi-a cumpărat maşină, un Audi A 6

Ioniță de la Clejani a răsfățat-o pe Margherita ca pe o prințesă, cu mașină de 45.000 de euro, haine de fițe, vacanțe, însă aceasta a reușit mereu să își bage părintele în scandalui din cauza faptelor ei. Tot fiica pe care a renegat-o, "Cenușăreasa" Ramona Manole, este cea care trăiește frumos, face bani din cântat, are grijă de copii și iată, are și un caracter de toată lauda. Iată cum a reacționat în tot scandalul recent cu sora vitregă!

Familia artiștilor Viorica și Ioniță de la Clejani este în centrul atenției din cauza fiicei lor, Margherita (28 de ani). Anul trecut, fiul lor, Fulgy, a scandalizat o țară întreaga cu gesturile nesăbuite față de un bătrân cerșetor pe care l-a înjurat și l-a scuipat, iar acum Margherita a comis-o și ea sâmbătă, 23 mai, când a provocat un accident în Capitală, fiind, potrivit polițiștilor, sub influența substanțelor interzise.

Iată că deși nu le-a lipsit nimic celor doi copii, au fost tratați ca niște prinți, se pare că tot fata cea mare îi face cinste lui Ioniță de la Clejani. Ramona Manole (29 de ani) este fiica nelegitimă a lui Ioniță, iar aceasta nu a fost niciodată sprijinită de părintele ei. Ba din contră, Viorica și copiii ei au respins-o tot timpul.


    Şi-a cumpărat maşină, un Audi A 6
Şi-a cumpărat maşină, un Audi A 6

Ramona Manole a cerșit pe străzi, în Londra

Ramona a avut o soartă grea, din cauza sărăciei ajungând să cânte și să cerșească în Londra. A venit însă acasă, s-a zbătut să se descurce, a reușit să își facă niște piese bune și să aibă cântări. Are trei copiii pe care îi creste singură, iar tatăl ei nu a ajutat-o nici măcar cu  alimente. Iată că în scandalul recent în care a fost implicată Margherita, sora sa vitregă, Ramona a făcut o postare pe Facebook pentru care a fost intens apreciată. Deși mulți se așteptau ca ea să aibă o atitudine răzbunătoare, a dat dovadă de înțelepciune. "Educația mea nu îmi dă voie să mă bucur de răul nimănui, pentru ca eu cunosc viața de jos. Țin să vă mulțumesc pentru încurajarea transmisă și aprecierile voastre și, indiferent de situație, dacă pot fi de folos cu ceva sunt aici cu toată dragostea", a scris Ramona pe Facebook. Prietenii au apreciat-o pentru modul în care și-a arătat solidaritatea în acest caz. 

Ramona își crește singură cei trei copii

Ea s-a despărţit de soţul cu care avea doi copii şi s-a cuplat cu un manelist. Cu noul partener, Ramona de la Clejani a făcut o fetiţă, însă acesta era însurat și avea și copii. "M-am despărţit de fostul soţ, cu care am fetiţele mari, şi am încercat să-mi refac viaţa. Acest băiat, când am început eu să vorbesc cu el, era în top. De atunci am tot ţinut legătura cu el, m-am ataşat de el cu timpul. Câteva luni mai târziu, a venit pe lume fetiţa, care acum are doi ani şi jumătate. A venit fetiţa asta mică. O cresc mai mult eu, el nu are treabă", a povestit Ramona Manole, într-o emisiune tv. 

Citește și:

Fiica «Cenuşăreasă» a lui Ioniţă de la Clejani are concerte în Spania

5 scandaluri uriașe cu Margherita din Clejani. A adormit la BAC, a pozat sexy pe o troiță și și-a făcut sutien din tricolor

„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
horoscop 19 decembrie jpg
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
chei locuinta
FotoJet jpg
image
image
image
image
image
image
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg
cub anastasia soare png