Taraful lui Caliu din Clejani, show total în avion! Prietenii lui Johnny Depp au ridicat pasagerii în picioare

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Pasagerii cursei Edinburgh - Paris credeau că îi așteaptă o cursă aeriană monotonă. Își instalaseră pernele cervicale, căștile sau scoseseră ceva de citit.

Doar că la bordul aeronavei s-au îmbarcat lăutarii veterani de la Clejani! Taraful lui Caliu, sau prietenii lui Johnny Depp, abia încheiaseră un show de zile mari în capitala Scoției, continuându-și turneul european.

Cum energia pozitivă, umorul și talentul artistic fac casă bună oriunde, Marin de la Clejani, care nu își lasă acordeonul din mână, a desfăcut „pianul de piept” și s-a pus pe cântat, direct pe culoarul aeronavei.

A fost ceva spontan și a urmat o explozie de bucurie! Toți erau curioși, alții bucuroși, au scos telefoanele. Au filmat, s-au pozat cu noi și, la final, au aplaudat toți.

Aplaudați și de însoțitoarele de bord

Până și însoțitoarele de bord au aplaudat, ele fiind, de obicei, mai riguroase”, a povestit pentru Click!, Ionuț Gulună, solist al Taraf de Caliu.

Marin de la Clejani este cunoscut drept unul dintre cei mai glumeți și amuzanți membri ai tarafului lăutarilor veterani din binecunoscuta localitate din județul Giurgiu.

Citește și: Johnny Depp, apărat de Caliu de la Clejani, în scandalul cu Amber Heard

Inițiativa sa l-a luat prin surprindere până și pe Caliu, liderul tarafului din Clejani și unul dintre cei mai talentați și vulcanici violoniști din țară. În filmarea obținută de Click! se poate observa cum pe acesta îl umflase râsul și își ascundea față, râzând cu poftă.

„Nu am mai văzut de mulți ani atât de multă voie bună într-un avion. De cele mai multe ori e o liniște apăsătoare, fiecare își vede de treaba lui și parcă oamenii au uitat să mai comunice între ei. În această cursă erau pasageri de pe tot globul și uite că muzica bună, originală, i-a ridicat pe toți în picoare”, a mai povestit solistul Ionuț Gulună pentru Click!.

Concert în București, pe 14 august

După concertul din Paris, Taraf de Caliu va reveni în țară, întrucât duminică, 14 august, vor aduce distracția și voia bună la București, având concert la Berăria H, începând cu ora 18.45 

În urmă cu peste două decenii, pe platoul de filmare al producției „The man who cried”, Caliu, mai precis, Gheorghe Anghel, pe numele său real, făcea cunoștință cu Johnny Depp, vedeta filmului. Făcea parte din „Taraful haiducilor de la Clejani” și urmau să apară și ei în respectivul film.

Am împărțit câteva luni de zile aceeași rulotă cu ei. Îi ascultam cântând cât era ziua de lungă. Caliu cred că e cel mai rapid violonist din lume”, a declarat Johnny, în interviurile acordate după lansarea filmului.

Johnny s-a îndrăgostit de noi imediat. Eram în Brazilia, într-un turneu, prin 2000, cred, și ne-a sunat. Am urcat în avion și în loc să mergem acasă, am aterizat la Los Angeles. La aeroport, ne-a așteptat sora lui. Ne-a luat în brațe, deși ne vedeam pentru prima dată. Vă dați seama ce fel de oameni sunt? Respectuoși, sensibili...”, a povestit, pentru Click!, Caliu.

Citește și: Johnny Depp, bătut și scuipat de Amber Heard! Bodyguardul actorului a relatat incidentul

Cei 13 lăutari din Clejani aveau să petreacă aproape o lună de zile de vis. Cazați la Hilton, la câteva minute de casa lui Johnny, unde își petreceau aproape toată ziua, artiștii români au trăit exact precum vedetele de la Hollywood.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net