Fiica lui Ioniță de la Clejani, de urgență la spital. A fost la un pas de moarte: “Am avut hemoragie”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ramona Manole (31 de ani), fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, a trecut zilele trecute prin momente de cumpănă. Bruneta a ajuns de urgență la spital din cauză unei hemoragii ce i-a fost declanșată cel mai probabil de stres și frig. Astfel, că în urma acelor investigații medicale doctorii au constatat că bruneta are o sarcină toxică.

cub clejani png

Fiica lui Ioniță de la Clejani, la spital, după ce a acuzat dureri

Sarcina se pare că îi dă mari bătăi de cap Ramonei Manole, fiica lui Ioniță din Clejani.

 “Era să dau colțul în weekend...cel mai probabil din cauză că mi-a fost rău de la oboseală. Plus că nu sunt bine nici de la sarcină. Am fost în Anglia și am stat acolo de joi și până ieri (n.r – duminică). Am avut treabă în continuu unde am depus foarte mult efort, ceea ce mi-a dăunat. 

Am avut febră mare, nu aveam aer, plus că pe lângă asta am avut și o hemoragie gravă. Medicii de acolo mi-am zis că sunt obosită iar sarcina este foarte toxică și nu am voie să fac nimic, dar eu nu pot să le respect indicațiile pentru că nu am cum să stau. Am nevoie de bani să îmi cresc copiii.

Chiar dacă mi-a fost foarte rău și am avut o hemoragie, așa am cântat sâmbătă. Nu am avut ce face. Munca este muncă și contractele trebuiesc onorate”, a declarat Ramona Manole pentru Click!.

Citește și: Bucurie mare în familie! Ioniță de la Clejani o să devină bunic: „Sunt însărcinată într-o lună și un pic”

Ramona Manole: “Hemoragia s-a declanșat de la frig!”

Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani ne-a mai povestit că nimeni nu o băga în seamă în spitalele din Anglia, atunci când a fost, însă printr-un noroc a nimerit un suflet bun care i-a acordat îngrijiri medicale și a ajutat-o să se pună pe picioare.

“Doctorii de acolo mi-au făcut cinci perfuzii în câteva ore. Mi-au băgat în venă calciu să îmi oprească hemoragia. Hemoragia s-a declanșat probabil de la frigul de acolo plus că am stat mult și în picioare. La cântare a fost și un mare scandal. M-am speriat foarte tare din cauză că persoanele prezente au aruncat cu sticle pe acolo”, a conchis Ramona Manole pentru Click!

Click! spune

Ramona Manole este însărcinată în două luni cu acordeonistul Ady Paris. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire de câteva luni și au planuri mari de viitor.

“Parcă vorbesc din povești, nu îmi vine să cred că vorbesc despre mine. Pe bune, am emoții! Dacă îți dorești doar lucruri frumoase de la viață, ți se întâmplă. În prezent fac terapie pentru a trece peste toate greutățile din trecutul meu.

Eu am foarte multe traume care nu îmi dau voie să fac multe lucruri. Trăiesc altă viață acum. 28 de ani am plâns continuu. Acum, viața mea s-a schimbat radical. Am tot ce mi-am dorit.

Aproape trei decenii am fost doar tristă. Eu am pornit în viață de la zero cu totul: am crescut fără tată, fără visuri și fără bucurii. De opt ani lupt singură. Am luptat să clădesc un drum la care doar visam și am reușit prin muncă și prin caracterul meu frumos. Unde am mers am lăsat loc de bună-ziua și așa am evoluat”, ne spunea Ramona, recent.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net