Bucurie mare în familie! Ioniță de la Clejani o să devină bunic: „Sunt însărcinată într-o lună și un pic”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Veste super tare! Ioniță de la Clejani urmează să devină bunic în curând! Click! a aflat, în exclusivitate, că Ramona de la Clejani este însărcinată cu actualul său partener de viață.

cub ionita si viorica de la clejani (1) png

Fiica lui Ioniță de la Clejani, însărcinată!

Ramona de la Clejani, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Ady Paris, unul dintre colegii săi de breaslă. Lucrurile între cei doi au evoluat foarte rapid, având în vedere că aceștia au programat deja nunta pentru anul viitor! Și asta nu este tot! Pentru că noi am aflat și o altă informație despre cei doi…

„Vrei să îți dau o veste! Sunt însărcinată într-o lună și ceva. Îl voi face pe Ioniță bunic. Nu știu ce o să fie. Eu îmi doresc foarte mult băiat, el vrea fetiță, acum ce o vrea bunul Dumnezeu.

Iubitul meu a fost foarte fericit când i-am zis că o să fie tătic, mai ales că el nu are copii. În ultima perioadă mă simțeam încontinuu rău. Eu bănuiam că sunt însărcinată, așa că mi-am făcut un test de sarcină și am aflat atunci că sunt gravidă.

Mama este și ea fericită de când i-am zis că o să fie din nou bunică. Fetele mele la fel, sunt și ele bucuroase că vor mai avea un frățior sau o surioară.”, a spus Ramona de la Clejani pentru Click!.

Fiica cea mare a lui Ioniță din Clejani ne-a mai dezvăluit și faptul că nu credea că o să mai simtă acel sentiment de fericire și iubire din partea unei persoane, dar iată că și-a găsit jumătatea, în cele din urmă.

Vezi si: Ramona de la Clejani și-a iertat iubitul! Ce spune artista despre nuntă?

„Parcă vorbesc din povești, nu îmi vine să cred că vorbesc despre mine. Pe bune, am emoții! Dacă îți dorești doar lucruri frumoase de la viață ți se întâmplă. În prezent fac terapie pentru a trece peste toate greutățile din trecutul meu.

Eu am foarte multe traume care nu îmi dau voie să fac multe lucruri. Trăiesc altă viață acum. 28 de ani am plâns încontinuu. Acum, viața mea s-a schimbat radical. Am tot ce mi-am dorit. Aproape trei decenii am fost doar tristă. Eu am pornit în viață de la zero cu totul: am crescut fără tată, fără visuri și fără bucurii. De opt ani lupt singură. Am luptat să clădesc un drum la care doar visam și am reușit prin muncă și prin caracterul meu frumos. Unde am mers am lăsat loc de bună-ziua și așa am evoluat”, a declarat Ramona, fiica lui Ioniță de la Clejani.

Ramona de la Clejani, idealuri mărețe

Cântăreața de muzică de petrecere ne-a mai spus și ce planuri de viitor are cu partenerul său de viață, Ady Paris, deși au fost la un pas să se despartă din cauza unor discuții de infidelitate.

În primăvară, te invit la mine acasă, pentru că voi începe construcția unei locuințe alături de el. Iubitul meu vrea casă în Pipera, nu în Clejani sau în Militari. Mi-a zis că este bine să o luăm de jos. Avem ceva bănuți strânși. Avem terenul luat.”, a conchis, pentru Click!, Ramona de la Clejani.

Citeste si: Ramona de la Clejani și-a iertat iubitul! Ce spune artista despre nuntă?

Click! spune

Ramona de la Clejani a avut o viață chinuită! Crescută doar de mamă, aceasta a încercat și a luptat cu toate forțele sale pentru a avea un trai mai bun. Ba chiar a fost surprinsă și pe străzile din Anglia cântând la acordeon pentru a câștiga un bănuț, pentru a-și îngriji cele trei fetițe pe care le crește singură.

De spus este și faptul că acum bruneta are o carieră în industria muzicală, dar și planuri mărețe de viitor. Ramona nu a fost acceptată de actuala familie a tatălui ei, iar din câte a povestit, nici Ioniță nu a fost prea interesat să îi fie alături.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net