Drama prin care trece fiica lui Ioniță de la Clejani!

#Exclusiv Click!

Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, Ramona Manole (31 de ani),  a trecut prin momente de cumpănă de Sărbători. Artista a pierdut sarcina în urmă cu o săptămână, iar relația cu partenerul de viață, Ady Paris, se deteriorează de la o zi la alta. Contactată de Click!, bruneta ne-a dezvăluit faptul că bărbatul care îi promitea marea cu sarea a ales să se depărteze de ea.

Fiica lui Ioniță din Cleajni, în suferință

În urmă cu trei săptămâni, Ramona Manole declara pentru Click! că trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața sa, asta pentru că, credea ea, și-a găsit sufletul pereche, în sfârșit!

Însă lucrurile s-au schimbat recent la 180 de grade, iar din cauza stresului, a deplasărilor pe care le-a făcut până acum în țară, cât și în străinătate pe la concerte, Ramona a suferit un un avort spontan. Și asta nu este tot, pentru că după această cumpănă prin care a trecut, Ady Paris, bărbatul cu care trăia o frumoasă poveste de iubire, se pare că s-a distanțat de cântăreață.

„Crescuse burtica, se vedea bebelușul! Nu sunt bine acum, râd ca să nu plâng. Nu știu să explic în cuvinte ce simt. În aceste momente mă țin tare că am nevoie de mine pentru familia și copiii mei.

Mă doare sufletul. Nu există medicament să îmi amelioreze durerea ce o am în inimă. Ady face acum cam ce vrea el. În toată această perioadă am fost plecată și eu, și el pe la cântări. El mi-a zis să nu mai cânt pentru că stau prea mult plecată, nu îi convenea și de atunci nu ne mai înțelegem.

Să facă ce vrea el. Eu cântările nu am să le las. Am vrut să fac ceva frumos cu dânsul, dar el nu a vrut asta. Poate Dumnezeu a pus piedica aceasta, m-am gândit eu. El în loc să mă ajute să urc mai sus, Ady voia să mă vadă la cratiță. Cum să permit eu așa ceva? Nu ne mai înțelegem deloc, nu pot să mint că sunt bine și fericită. Eu stau numai plecată cu ale mele, el numai cu ale lui. Au intervenit discuții, gelozii și asta nu îmi convine.”, a declarat, pentru Click!, Ramona Manole.

Click! spune

Ramona este fiica pe care Ioniță de la Clejani nu a recunoscut-o! Bruneta a avut, până în prezent, o viață plină de griji și probleme. În acest moment, artista are trei copii pe care îi crește singură. Ramona Manole a făcut foarte multe sacrificii pentru cei mici. Din cauza banilor, aceasta a ales să cânte, pentru o perioadă de timp, pe străzile din Anglia.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!