Fulgy, fiul Clejanilor, condamnat definitiv pentru tâlhărie! Cum a încercat să scape de pedeapsă

Ultima actualizare:

Degeaba a încercat Fulgy, 24 de ani, lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani, să evite condamnarea de 2 ani de închisoare, primită în luna aprilie, pentru tâlhărie, chiar dacă era cu suspendare. Acum, judecătorii au decis: decizia este definitivă.

Are de plătit și cheltuieli de judecată

Dan Constantin Fulgeraș Manole, pe numele său real, a contestat sentința la Curtea de Apel. Magistrații au constatat faptul că decizia colegilor lor a fost una corectă și i-au mai tras și o „pedeapsă” de achitare a cheltuielilor de judecată colericului artist.

În baza art. 421 pct. 1 lit. b C.proc.pen., respinge ca nefondat, apelul declarat de inculpatul Manole Dan Constantin Fulgeraş împotriva sentinţei penale nr.294 din data de 21.04.2022 pronunţate de Judecătoria Sectorului 3 București- Secţia Penală în dosarul nr.21488/301/2021. În baza art.275, alin.2 Cod de procedură penală obligă pe apelantul-inculpat Manole Dan Constantin Fulgeraş la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat în sumă de 400 lei. Definitivă”, se arată în minuta instanței de la Curtea de Apel București.

Într-o perioadă cu adevărat tulbure a vieții acestuia, Fulgy a fost în război cu toată lumea. Se certa cu părinții săi celebri, a dezvăluit că sora sa ar fi fost violată în adolescență de un cunoscut artist și nu ezita să devină recalcitrant sau violent cu oricine îi ieșea în cale. S-a discutat, atunci, despre un posibil consum de stupefiante.

În iulie 2021, Fulgy anunța pe rețelele de socializare și reclama la 112 că este sechestrat la domiciliu de familie. Presa a descins în fața vilei Clejanilor, dar, la un moment dat, Fulgy și-a făcut apariția, spre ghinionul unuia dintre reporterii prezenți. Acesta a fost jignit, lovit și deposedat e telefonul mobil. Jurnalistul a chemat Poliția, iar pe lista necazurilor lui Fulgy s-a mai adăugat o faptă... penală!

Obligat să achite daune morale

Chiar dacă atunci când agenții au ajuns la fața locului Fulgy îi înapoiase jurnalistului mobilul, fapta a fost considerată tâlhărie, acesta fiind nevoit să îi achite victimei și daune morale de 10.000 de lei. Mai mult, Fulgy a fost pus să presteze și ore de muncă în folosul comunității. 

Pedeapsa de închisoare , aplicată cu suspendare, nu înseamnă că Fulgy va ajunge la pușcărie. Timp de doi ani de zile, Fulgy va fi supravegheat de Poliție, el fiind obligat să fie în contact cu oamenii legii, în această perioadă. Dacă mai comite o faptă penală, în acest interval, cei doi ani de închisoare se vor transforma în pușcărie, pedeapsa fiind adăugată potențialei sentințe.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net