Fulgy acuză din nou! «La studio la Alex Velea s-au consumat substanțe interzise!»

Ultima actualizare:

    Alex Velea și Fulgy
Alex Velea și Fulgy

La doar zi după ce și-a făcut din nou apariția în mediul online, Fulgy a revenit cu declarații acide la adresa lui Alex Velea! Fiul Clejanilor susține însă că nu ar fi fost internat la centrul de reabilitare din Grădiștea și că ar fi stat trei săptămâni izolat în casă, pentru a medita la ceea ce i s-a întâmplat!

Alex Velea este, din nou, incriminat de Fulgy (23 de ani). Nici nu a revenit bine de la centrul de reabilitare, că fiul Clejanilor a și făcut primele declarații. ”Sunt bine, nici nu aveam cum sa fiu altfel. Sunt puțin supărat că nu am permis. Nu pot să mint, oameni buni! Am fost la studio la Alex Velea. S-au consumat acolo THC, iarbă, cannabis. Am lăsat trecutul în urmă, nu vreau să-l mai dezgrop. Mi-am învățat lecția și de data asta, că nu e bine sa te pui cu prostul! Nu-mi doresc decât să fiu lăsat în pace. Voi mai sta în România o perioadă de timp. Gata cu viața de vedetă!”, a declarat fiul Clejanilor, în primul său Instastory, făcut după ce a fost săltat de la domiciliu de Poliție. 

Fulgy: „Am stat în casă și am meditat!”

Fiul Clejanilor a recunoscut că se luptă dependența de substanțele interzise de aproximativ un an. Acesta susține însă că, în ultimele trei săptămâni, nu ar fi fost internat într-un centru de reabilitare, ci ar fi stat acasă și ar fi meditat, departe de tot ceea ce înseamnă social media. ”Mă simt foarte bine, sunt fresh, sunt o persoană optimistă, pozitivă, mereu am fost așa, câteodată am mai căzut în mici depresii, se spune că de câte ori cobori, e important cum te ridici. Este vorba despre aproximativ acum un an, atunci când din cauza patimilor substanțelor interzise, am consumat substanțe interzise o perioadă îndelungată de timp, am avut niște probleme, automat după ce le lași sunt niște simptome peste care am trecut. În tot timpul ăsta am meditat, am stat în casă, am stat departe de social media și tot ce înseamnă pentru că ajunsesem la un punct în care cuvântul Fulgy adunase pe net peste 60-70 mil de vizionări, nu mai făceam față la atâtea păreri, gânduri, comentarii. M-au făcut să iau o pauză de la social media. Am vrut să iau o mică pauză de 3 săptămâni”, a declarat Fulgy, la „Xtra Night Show”.

Citește și:

Fiul Clejanilor, prins drogat la volan! Fulgy: «Sunt arestat! Vine Poliția și-mi ia toată marfa»

Ioniță de la Clejani, reacție halucinantă după ce Fulgy a fost săltat de Poliție: "El se inspiră de la artiștii din America"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net