Ioniță de la Clejani, cercetat penal alături de fiul său, Fulgy

Ultima actualizare:

    Fulgy și Ioniță de la Clejani
Fulgy și Ioniță de la Clejani

După Fulgy și Magherita, a venit rândul lui Ioniță de la Clejani să aibă probleme cu legea. Artistul este cercetat de polițiștii Secției 12, după ce un jurnalist a depus și pe numele acestuia o plângere pentru infracțiunea de amenințare.

Scandalul a pornit de la Fulgy care, sâmbătă, 10 iulie, a lovit cu pumnul un jurnalist al postului România tv, căruia i-a sustras apoi telefonul. Prezent la conflict, Ioniță de la Clejani a fost cel care a recuperat telefonul pe care Fulgy i l-a furat jurnalistului. Însă, în loc să aplaneze conflictul dintre jurnaliști și fiul său, Ioniță de la Clejani i-ar fi amenințat cu moartea, dar și cu o serie de acte de violență, pe jurnaliștii prezenți în fața casei sale, motiv pentru care, conform unor surse judiciare, citate de Gandul.ro, jurnalistul Kevin Sava de la România tv a depus, și pe numele acestuia, o plângere penală pentru amenințare.

Fulgy, în arest la domiciliu

Astfel, în cursul zilei de sâmbătă, 10 iulie, jurnalistul Kevin Sava a depus două reclamații separate. Una pe numele lui Fulgy și alta pe numele tatălui acestuia, Ioniță Manole. Fulgy a fost reținut și prezentat instanței Judecătoriei Sectorului 3, cu propunere de arestare preventivă pentru tâlhărie, însă magistrații au decis că inculpatul poate fi cercetat în arest la domiciliu. În cazul în care fiul Clejanilor va părăsi locuința, potrivit legii va fi acuzat și de infracțiunea de evadare, pedepsită cu până la 5 ani de detenție, iar măsura arestului la domiciliu va fi revocată și transformată în arest preventiv. Fiul Clejanilor s-a mutat, pe perioada arestului la domiciliu, într-un apartament situat în cartierul Rahova, de pe raza Secției 19 de Poliție.

Citește și:

Ioniță de la Clejani, reacție halucinantă după ce Fulgy a fost săltat de Poliție: "El se inspiră de la artiștii din America"

Ioniță de la Clejani, despre derapajele lui Fulgy: “E băiatul meu, a greșit, ce să-i fac să-i dau în cap? Alex Velea e vreun sfânt?"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net